Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

,, Kochana " teściowa...

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj przyjechała, a już mam ją i jej córeczek mam dość. Mój mąż jest najstarszy. Jego matka urodziła go mając 18 lat otwarcie mówi, że to był jej błąd życia. Mój teść jest maszynką do robienia pieniędzy, a teściowa z nastoletnimi córkami są od wydawania pieniędzy. W marcu na świat ma przyjść nasz synek. Ciążę znoszę tragicznie. Wymioty nie ustąpiły, jestem senna. Teściowa na każdym kroku mi ubliza tak samo jej córki mimo, że mój mąż jak i jej mąż rozmawiają z nią .

Gość gość
Kategorycznie powiedz, że mają zmienić zachowanie. Jeśli nie, wyproś z domu.

Gość gość
Dzisiaj robiłam pierogi, uszka, barszcz i dania na wigilię, a teściowa do południa malowana paznokcie, a po południu nie mogła nic zrobić, bo paznokcie pomalowala. Co ja tej kobiecie zrobiłam. Rozpiepsza każdą rozmowę. Nie umiemy przy niej rozmawiac. Tydzień temu wyszłam ze szpitala jjuż mam dość.

Gość gość
Rozumiem Cie swietnie, moja tez potrafi tak dogadac, ze szok. I na dodatek moj maz nie zyje od paru miesiecy a ona mnie wykancza psychicznie jak jego wykonczyla....

Gość gość
Wywal tę cholerę, szkoda Twego zdrowia...

Gość gość
A dlaczego pozwalasz soba pomiatać? Postaw się jej...

Gość gość
Rozumiem Cie swietnie, moja tez potrafi tak dogadac, ze szok. I na dodatek moj maz nie zyje od paru miesiecy a ona mnie wykancza psychicznie jak jego wykonczyla....

Gość gość
Mój mąż gdyby nie jego ojciec i to, że jakoś z nią wytrzymuje to powiedz, że nie utrzymywał by z nią kontaktu. Teść zarabia naprawdę dobre pieniądze razem z moim mężem pracują w zagranicznej firmie tylko, że my tu mieszkamy, a on nie co 2 miesiące przyjeżdża do Polski. Naprawdę nie mam poszanowania dla teściowej jaki i sióstr męża.

Gość gość
Uwierz mi, że nie pozwalam. Ale też nie zamierzam się denerwować teraz każdy największy stres może zaszkodzić małemu.

Gość gość
Niech maz im powie do sluchu albo wyrzuci jak im nie pasuje.

Gość gość
On i tak wystarczająco kłóci się ze swoją matką, praktycznie nie rozmawiają. Ale co się dziwić skoro wszyscy wiedzą, że syn to jej błąd życia. Nigdy nie mógł powiedzieć do niej ,, mamo", a dziewczyny mówią do niej mamo. I jak ma być dobrze ? Wyszłam z wanny rozpalilam swoich, zapaliłam światełka, a ona weszła do mnie z Tekstem czy chce zrobić jej kolejnego wnuka, którego siebie nie życzy. Ona nie jest normalna. Czasami brak mi słów.

Gość gość
to po co zapraszaliscie ich na swieta? skoro jest taka a nie inna sytuacja w zyciu nie zaprosilabym takiej tesciowej. wspolczuje Ci. ja by powiedziala zeby spakowaly sie i wyjechaly!

Gość gość
Musimy ich nawet nie zaprosili.

Gość gość
Musimy ich nawet nie zaprosili.

to ty jesteś jakaś nienormalna skoro przyjmujesz taką hołotę :O widocznie nie jest aż tak źle skoro wpuściłaś tę kobietę w swoje progi

Gość gość
To jest matka mojego męża. Co mam zrobić - wrzucić ? Nie umiem. Wytrzymuje to przez szacunek do teścia.

Gość gość
Podstawowe pytanie - dlaczego do was przyjechali? Zapraszaliście ich? Masz swoich rodziców?

Gość gość
Teść powiedział, że jak pprzyjechał do domu to decyzja była podjęta, a one spakowane. Moi rodzice przyjeżdżają jutro. Miała być to mała wigilia, a wyszło jak wyszło. Powiedzieliśmy tylko tacie, że jeśli chce zostać na wigilię to niech nie wraca do Polski. Chciałam wrócić no a i tak dzień później wrócił.

Gość gość
A dlaczego ? No bo po co ona ma robić wigilię ?

Gość gość
nic nie rozumiem

Gość gość
strasznie niezrozumiale piszesz niektóre rzeczy...czytam i nie wiem o co chodzi

Gość gość
Ja mam na to idealne wyjście :) po prostu powiedziałam że moja teściowa nie ma do mojego domu wstępu :) tym bardziej że chleje :) A ty jesteś idiotka - żeby taka rodzinę dac sobie zwalić na łeb w święta i to w twoim stanie?! Ty rozumu nie masz?! Weź im powiedz że na siłę nie siedzą i jak im się nie podobasz ty i twoje życie to niech wracają do siebie a nie truja d**e?

Gość gość
Ja bym powiedziała takiej prostaczce po tekście z wnukiem co piszesz krótko "w*********j", sorry Ale ty samej siebie nie szanujesz jak pozwalasz na to wszystko a jej szacunek chcesz okazać? Najpierw sobie okaż a jej to się raczej boisz,,,

Gość gość
wez ty sie kobito ogarnij chcesz wychowac tesciowa? jak jej zycie nie nauczylo ty jej z pewnoscia niczego nie nauczysz, wiec polecam metode wpuszczania lewym uchem i wypuszczania prawym bardzo skutecznia i rownie skutecznie w*****a jak po raz sto drugi powtorzysz: przepraszam co mamusia mowila? jestem taka dzis rozkojarzona...

Gość Szlak by trafił
Nie mogę tego czytać, tak mnie trzęsie.Na Twoim miejscu wywaliła bym z domu teściową z jej córeczkami. Niech Twój mąż to zrobi, Ty nie możesz się denerwować.Trudno wypiernicz z domu, dokąd nie jest za pózno! Przecież możesz poronić przez taką rurę.W ogóle kto ich zaprosił?

Gość gość
No właśnie autorka pisała wcześniej ze sami się zaprosili :) i jeszcze w jej domu jak ona jest w ciąży ta baba ubliza jej więc ja nie rozumiem dlaczego mąż autorki i ona to akceptują :) cała rodzinka chyba jest kurde równo szurnieta :)

Gość gość
Jakim cudem nawalacie tu na teściową autorki a w innym temacie jedziecie po synowej a teściowej bronić,choć też zachowała się skandalicznie?! Dlatego,że autorka jest w ciąży?To gwarantuje,że teściowa jest zła a ona dobra i niewinna?Jesteście zdrowo rabnieci!

Gość gość
Baby to są jednak głupie, tylko się kłócą i obgadują Chłopy nie kłócą się tak często, szczególnie o pierdoły. Wprowadzają się synowe do teściów i awanturują się , zamiast być zaradnym i mieszkać na swoim, nawet jakby to miała być stancja. Nawet jeżeli teściowa jest istnym diabłem, to żyje u siebie, nie u synowej. niektóre synowe mówią,że ten majątek należy się ich mężom, ale przecież kto się tego dorobił syn i synowa czy matka z ojcem?