Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swędząca wysypka na brodzie a choroba weneryczna?!

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, pomóżcie... od dłuższego czasu borykam się z zapaleniem cewki moczowej, które pojawia się zazwyczaj po stosunku. biorę furaginę ale mam wrażenie, że działam tylko doraznie... poza tym coraz częsciej pojawia się swędząca wysypka na brodzie i czasem plama czerwona na policzku... morfologia krwi ok, jedynie za niski poziom żelaza, posiew moczu nie wykazał żadnych bakterii... a zatem co to może być?

Gość gość
dodam, że podczas kontrolnego badania ginekologicznego nie wychodzi nic poza drobnymi infekcjami pochwy,które leczę weglug zalecen. partner nie ma żadnych dolegliwości...

Gość gość
To trypel w poczatkowy rozwoju. Wzrok ci sie czasem niepogarsza? Naj lepiej odwiec lekarza . Trypel to straszna /horoba:-(

Gość gość
wzrok raczej nie, od 2 lat noszę soczewki kontaktowe i nie zauważyłam pogorszenia...

Gość gość
A zjamki ci neciknie ropa?

Gość gość
nie...żadnych upławów, swędzenia ani innych dolegliwości poza pieczeniem w cewce.

Gość gość
A zjamki ci necieknie ropa?

Gość gość
nie. poza pieczeniem w cewce żadnych objawow w obrębie pochwy

Gość gość
To tylko rzezączka , ajusz sie martwilem:-)

Gość gość
Trzeba było nie dawać w kiblach . Teraz są skutki .

Gość gość
wypraszam sobie.mam stałego partnera.

Gość gość
czy jest tu ktoś, kto potrafi doradzić zamiast wypisywać obrazliwe teksty?

Gość gość
Słuchaj ja teraz jestem badana w kierunku chorób wenerycznych, wiec mogę cos doradzić. Jeśli o mnie chodzi to po pół roku od poznania mojego już byłego faceta miałam pierwsze dolegliwości które nie dało się wyleczyć. I było to: swędzenie tak okropne ze myslalam ze sobie krocze wydrapie, upławy, zapalenie pęcherza z 2 razy które podleczyłam urofuraginą, ciągle byłamprzeziębiona i bolało mnie gardło,upławy, ostatnio wielka krosta ropna w przedsionku pochwy i pieczenie. Mój były facet miał zapalenie cewki moczowej, bóle nerek, bóle nóg, raz miał duży wyprysk przy penisie, i ciagle się przeziębiał. Ja przez 1,5 roku co miesiąc wracałam do ginekologa bo przepisane leki nie pomagały. Dopiero teraz zostałam skierowana na badania pod kątem wenerycznych ponieważ z posiewu z pochwy wyszło ze wszytsko powinno być ok

Gość gość
Ale te choroby nie wyjdą ci w morfologii czy posiewie. Na nie idziesz do laboratorium i tam pobierają wymaz i badają pod katem chorób wenerycznych A jak długo jesteś ze swoim facetem i czy uprawiacie seks bez zabezpieczenia?

Gość gość
ale ja nie mam uplawow ani nic...

Gość gość
U każdego wenera objawia się inaczej. Ja mam dużo deolegliwosci ale z tego co czytałam niektórzy mają tylko zapalnie cewki moczowej. Poczytaj sobie o chlamydi i rzezaczce bo to one wywołują najczęściej infekcje pęcherza.

Gość gość
a czemu podejrzewasz wenerę? masz powód? jak długo twój facet jest twoim partnerem?