Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrze zrobilam?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy wczoraj z chłopakiem u znajomych i wracaliśmy na piechotę do domu, było już późno, około 1-2 w nocy ale mniejsza z tym. W pewnym momencie zaczepiło nas jakichś dwóch facetów, takie typowe dresy. Zaczęli szturchać mojego chłopaka, popychać itp, a w moją stronę leciały jakieś głupie komentarze typu "fajna d**eczka". Chlopak się wkurzył i zdjął kurtkę bo chciał się z nimi bić. Ja go wzięłam za rękę i powiedziałam, żeby nie dał się sprowokować i że idziemy do domu. Nie chciałam by się bił, bo ma astmę i małe problemy z sercem, więc rozumiecie że się bałam że źle to się skończy dla niego. I jak wróciliśmy do domu to zrobił mi mega awanturę, że przeze mnie wyszedł na jakąś p**de i że to chyba normalne, że chciał mnie obronić a ja mu nie pozwoliłam i krzyczał, żebym lepiej poszukała sobie jakiegoś lalusia skoro nie podoba mi się to jak mnie facet broni. Zaczęłam mu tłumaczyć, że przecież tu chodzi o jego zdrowie i powinien o nie dbać. A on ma to gdzieś i jest obrażony na mnie :( to co miałam mu pozwolić by tamci zrobili z niego kaleke?

Gość Pener Krca
Podobnie bym zareagował jak twój facet :) są momenty, kiedy kobieta nie powinna się wp********lac

Gość gość
jak bylas ubrana?

Gość gość
Ubrana byłam normalnie, nie wyzywająco. Płaszcz, spodnie i buty na obcasie, ale nie wysokim.