Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę patrzeć na smutek mojego brata.

Polecane posty

Gość gość

2 miesiące temu rozstał się z dziewczyną podczas kłótni. To była miłość jego życia. Od tamtego czasu jest smutny, nieobecny, nie uśmiecha się. Wszystko co robi jest wymuszone. Duchem jjest z nią. Nie wiem co mam zrobić; żeby się zeszli ?

Gość gość
To jego życie.

Gość gość
Ale twoj brat nie musial byc miloscia zycia tej dziewczyny. Nic nie zrobisz "aby sie zeszli". To ich zycie.

Gość gość
Ona dalej jest sama, on też czy to o czymś nie świadczy. Lubie tą dziewczynę ba cala rodzina ją zdążyła po kupić w przeciwieństwie do jego byłej.

Gość gość
świadczy o tym ze nie rzuciła go dla innego tylko ze go nie chce i tyle,daj na luz,a twój sposób pisania podobny do jednej psycholki co tu wypisuje co jakis czas,to ty?

Gość gość
Chodzi mi o to, że oni prawdę świetnie się dogadali. Mam z nią kontakt, po kilku drinkach ( ona ma ogólnie słabą głowę i nie pije) powiedziała mi, że żałuje tego co zrobiła. Nie chciałabyś na moim miejscu dobra dla swojego młodszego braciszka ?

Gość gość
każdy chce dobra dla swoich najbliższych, ale wtrącanie się to nie jest sposób.

Gość gość
Mam nadzieje ze uda im się jeszcze do siebie wrócić. Nawiasem mówiąc, świetna z ciebie siostra. Aż mu zazdroszcze.

Gość gość
Mam jeszcze starszą siostrę, a on to zawsze była nasz młodszy, malutki braciszek, potrzebujący opieki. Siostra jest starsza ode mnie o 4 lat, a między mną, a bratem jest tylko 1,5 roku różnicy. Byliśmy się, bawiliśmy się teraz kłócimy się, ale jeśli jest potrzeb każde stanie po stronie drugiego.

Gość gość
Ale super !!

Gość gość
Pogadaj z nią. Powiedz jej że brat chodzi zdołowany i nieobecny

Gość gość
kto podjal decyzje o rozstawniu?Sproboj porozmawiac z kazdym z osobna i umowic nastepnie wspolne spotkanie.Jesli obydwoje tesknia za soba i masz z ta dziewczyna swietny kontakt to powinno sie udac.Powodzenia!

Gość gość
Ona odeszła. Zdążyłam się z nią zaprzyjaźnić. Jest po prostu świetną osobą, każdy z naszej rodziny ją polubił.