Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego łysawi brzuchacze po 30stce myślą, że nadal są młodzi?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy im już nie staje i zipią nawet przy wejściu na schody? :P

Gość gość
tacy faceci skonczyli studia dopiero 10 lat temu, pamietaja imprezy studenckie jak by to bylo wczoraj tacy ludze maja swiadomosc swojej wartosci, bo sa menedzerami, zarabiaja kilka tysiecy netto tacy mezczyzni sa bardziej atrakcyjni dla ladnych studentek niz ich rowiesnicy oczywiscie mowimy tu o studentkach ktore chca zyc na poziomie, miec super ciuchy, spac w drogich hotelach.... a nie o tych co chodza w glanach na koncerty metalowe i pija tanie wina

Gość gość
bo mają powodzenie! Ja jestem przed 30, jestem szczupły i nie mam powodzenia dlatego czuje się staro :(

Gość gość
dlatego ze kolo takich obracaja sie modelki pieknie wydepilowane i pachnace a nie takie niedbaluszki zapociale .

Gość gość
Tez mnie zastanawia co kobiety widza w spaslakach po 30.

Gość gość
oni myślą, że są atrakcyjni, bo patrzą na trzydziestoparoletnie kobiety, które myślą, że są studentkami, a tu zaczyna się era cellulitu

Gość gościniec
mam 33 lata, wygladam w miare ok nie łysieje (w rodzinie siwieja a nie łysieją) i jak miałbym życzenie zeby byc wiecznie młodym to własnie w takim wieku. studia skonczone, wysoka pozycja zawodowa, mieszkasz sam , zarabiasz sporo, nie wygladasz jak dziecko, jezdzisz dobrym autem, wszystko zawdzięczasz sobie, ni mam kredytów pozyczek itp. kobiety 18-25 lat kleja sie jak zaczarowane. a jak byłem studentem.... zerowaa pozycja społeczna, 10 pln w kieszeni, w knajpach na sucho, laski nigdize nei zaprosisz bo za co ?

Gość gość
gosciniec no i spooko, korzystaj z zycia,*****aj studenciary jedna za druga :D

Gość gościniec
moze ktos powiedziec hmmm 33 to jednak za duzo bo np takiej swierzej ciasnej 16 -17 latki juz raczej nie zakrecisz, wiadomo za stary . Tak, ale takie 16 czy 17 to tylko na *****nko sie nadaja bo do towarzystwa ich nie zabierzesz , wstydu narobia . zaraz beda p******ic ja biberze czy newsach z pudelka. wiem bo przerabiałem . zaliczyc , przysponsorowac i kop w D.

Gość gość
"oczywiscie mowimy tu o studentkach ktore chca zyc na poziomie, miec super ciuchy, spac w drogich hotelach.... a nie o tych co chodza w glanach na koncerty metalowe i pija tanie wina" Ta druga opcja życia jest ciekawsza, chociaż niekoniecznie w glanach.