Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge wytrzymac z moja toksyczna matka

Polecane posty

Gość gość

Mam troche ponad 30stke, na swieta przyjechala do mnie matka. Caly czas sie awanturuje, wyzywa mnie. Czuje sie jak intruz w moim mieszkaniu, wszystkie pulki, szafki mi przeszukala. No koszmar, cale zycie taka byla. Zaluje, ze do mnie przyjechala

Gość ale w czym problem
to wyproś ją i nie zapraszaj więcej

Gość misskrasnali
a jak było w waszym domu rodzinnym? Jej rodzice ją wspierali? Może ona ma to po kimś

Gość misskrasnali
moja też jest taka. Wszystko jej nie pasuje. Ja jestem przez nią systematycznie krytykowana, za to co zrobiłam, czego nie zrobiłam, jak zrobiłam i dlaczego zrobiłam albo nie zrobiłam oraz za to, że tyle wysiłky we mnie włożyła a ze mnie jest g....:o

Gość gość
moja matka też ciągle drze dzioba ale się przyzwyczaiłam muszę ją akceptować taką jaką jest bo to matka jest i ją kocham mimo że jest najbardziej wredną osobą w historii istnienia ludzkości moim zdaniem autorko jesteś zbyt wrażliwa olej jej zachowanie

Gość gość
moja matka też taka sama.

Gość gość
ale wy głupie jesteście Taka matkę należy wywalić za drzwi, nawet siłą I nie wolno dawać się terroryzować starym histeryczkom, bo potrafią zatruć życie.

Gość Frankenfeld
Kłótliwa baba gorsza od sraczki - już starożytni to wiedzieli...

Gość gość
20 stycznia w Ostrowi Mazowieckiej ktoś zostawił dziecko w kościelnej kr/*UCHCIE. Znalazła je parafianka, która wychodziła z kościoła po pierwszej porannej Mszy Św. Dziewczynka jest zdrowa i czuje się dobrze. "Najważniejsze że nie zostało zabite już po urodzeniu."