Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na izbie przyjęć tłumy. Polaczki się obżarły jak świnie a teraz wyją z bólu

Polecane posty

Gość gość

żałosne świnie, jestescie beznadziejni, my sie tu z waś śmiejemy kretyni nażrą się jak wieprz w chlewie a potem po pogotowie i płacz buhaha

Gość gość
A ty żałosny żydzie jak najesz się czosnku to jedzie ci z gęby jak z kibla.

Gość gość
skad to wiesz siedzisz w kolejce razem z nimi ?

Gość gość
WY się z NAS śmiejecie na izbie przyjęć w Wigilię my się z was śmiejemy cały rok, bo ch.... zarabiacie :D:D:D

Gość gość
widze ze jestes wyjatkowo zwiazany z rodzina biorac dyzur w wigilie... gratuluje obywatelskiej postawy tawariszcz :classic_cool:

Gość gość
A ty żałosny żydzie jak najesz się czosnku to jedzie ci z gęby jak z kibla..........Lepiej byłobyć być żydem niż zażydzonym śmieciem takim jak ty. Modlisz sie do żyda, żydowska biblia jest twoim prawem, żydowskie przykazania nakazem. Zamknij morde żydokatokundlu i na kolana chamie! Pomódl sie do żydowskiego boga tego samego który was żydowolaków "wywiódł z egiptu domu niewoli". PO czosnku z mordy nie jedzie, czosnek jest zdrowy, poza tym myje sie zęby i chodzi do dentysty na przeglądy. Żydzi są czyści koszerni w przeciwieństwie do pożydzonych kundli które d**y nie umieją podetrzeć.W*********j!Leżeć kundlu!

Gość gość
Nie wiem po co to ubliżanie, ale niestety ten temat to prawda, takie same opowieści słyszę od kolegi lekarza. To że na ostre dyżury zgłaszają się głównie przejedzeni czy pijani ludzie. Myślałam, że przesadza, ale niestety w te święta w nocy sama wylądowałam w szpitalu - oblałam się wrzątkiem. Wszyscy pacjenci poza mną mniej lub bardziej pijani, roszczeniowi i wydzierający się na dyżurującego w nocy lekarza. Kiedy nadeszła moja kolej i udałam się do gabinetu spodziewałam się opryskliwego człowieka. Zamiast tego, ewidentnie bardzo zmęczony ale też przemiły chirurg zbadał i opatrzył moją poparzoną nogę. I wniosek taki: ludzie w większości trafiają na ostry dyżur na własne życzenie, a potem jeszcze krzyczą na człowieka który próbuje im pomóc - całą noc, przyjmując pacjenta za pacjentem! Zalecam trochę rozsądku ale i kultury!