Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o skorpionach?

Polecane posty

Gość gość

Jak oceniacie ten znak zodiaku, na podstawie osób Wam znanych?

Gość gość
nikogo nie oceniam,pod żadnym względem.

Gość gość
kobieta- intrygantka,leniwa, strasznie zawistna, wypomina drobnostki po latach , puszczalska,oczekuje wielkiej wdziecznosci za nic, naprawde najgorszy sort, nie ma zalet :p facet nr1: spokojny,taka troche cicha woda,nie da sobie w kasze dmuchac,trochę wyrachowany,pracowity, duuuuzy poped seksualny XD nie wybacza zdrady partnerek ani przyjaciol facet nr 2:pracowity, troche chciwy,wrazliwy, oddany i troche bym powiedziala naiwny ,ale moze to z racji wieku, skromny,chociaz chce się podobać, impulsywny, nienawidzi zdrady,w ogole obludy pod kazdym względem,namietny;) facet nr 3:msciwy strasznie,nawet drobnostki po latach wypomina, tworzy wlasne ,dziwne scenariusze, manipuluje ludzmi, liczy się tylko jego ego, tchorz,poza tym pracowity,to chyba jego jedyna zaleta.

Gość gość
charakterystyka kobiety skorpiona z d**y wzieta.Jestem skorpionica. Pracowita do bolu, Zero msciwosci , pamietliwa tak, dazaca do celu, bardzo wierna i chetnie sluzaca innym .Dobra kucharka , zdolnosci manualne ponad przecietnosc.

Gość gość
No ja niestety też znam skorpionicę leniwą i do tego nie liczącą się z niczyim zdaniem, nie uznającą cudzych poglądów, ma też kilka zalet, ale wady przeważają. Sam też jestem skorpionem o opis faceta nr 1 i 2 do mnie pasuje.

Gość gość
Podobno najbardziej zmysłowy znak. Skorpion popada w skrajne emocje. Potrafi kochać mocno i gorąco, ale gdy go skrzywdzisz zmienia się nie do poznania i wtedy z taką samą mocą nienawidzi. Są pamiętliwe, ambitne. Mają bardzo dobrą intuicję. Taka artystyczna dusza z pazurem. A kto Cię interesuje kobieta czy mężczyzna?

Gość gość
A jeśli chodzi o leniwość to tutaj raczej bym obstawiał wygodę. Są wygodne nie leniwe.