Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Księżniczki XXIw

Polecane posty

Gość gość

Czemu teraz większość kobiet jest księżniczkowata i arogancka. Miesiąc temu widziałem na bankiecie śliczną niską brunetke z włosami za tyłek było widać, że ubrania ma od samych projektantów. Spodobała mi się i wyglądało się, że jaj jej też. Podchodzę zaczynam rozmowę zraziła mnie swoją obojętnością, wyniosłością mówiła w sposób urzędowy, więc dałem sobie sposób bo to nie dziewczyna dla mnie. W zeszły czwartek poszedłem na siłownie i obok mnie na bieżni biegała jakaś kobieta w koszulce prosto, luźnych spodenkach. Zaczęła sama rozmowę bardzo fajna, zabawna i ładna. Wydawało mi się, ze juz gdzieś ją widziałem okazało się, ze to ta dziewczyna z bankietu. Dlaczego kobiety udają kogoś innego i są tak obojętne ????

Gość gość
bo była różnica między bankietem i siłownią? Nie wiesz, że na bankiecie nie wypada zachowywać się tak jak na siłowni?

Gość gość
księżniczki nie chodzą na basen taki publiczny. by swej delikatnej skóry bakteriami plebsu nie zarazić.

Gość gość
Byłem u niej w domu na kolacji byliśmy ubrani na luzie, było świetnie a gdy wychodzimy na miasto ubiera szpilki, spódniczkę jakieś futro wygląda zabójczo, jednak z tym staje się od razu inna osoba nie tą która mi się podoba z osobowości.

Gość gość
Kolejny polski marzyciel marzacy o uleglej, ale pewnej siebie, cnotliwej ale dziwce, lagodnej ale dominie.......I tak moznaby wymieniac bez konca....hahahah Zejdz na ziemie chlopie, Spojrz w lustro I pomysl, co Ty mozesz jej soba zaoferowac......nie twierdze, ze nic, bo cie nie znam, ale z wlasnego doswiadczenia widze, ze Sam fakt ze facet istnieje, to za malo. Poza tym wez na poprawke, ze ksiezniczka chce ksiecia a nie byle buraka, ktory nie potrafi sie zachowac

Gość gość
no chyba jesteś nienormalny skoro wydaje ci się, że w eleganckiej sukni na bankiecie będzie się zachowywać jak w przepoconym dresie na siłowni.