Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie gdyby wasz brat przyszedl w gosci z niezapowiedzianym kims?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj z samego rana miał do nas dojechał brat , spóźniaj się ,ale to nie problem, przyjechal o 11 z ... swoją oficjalną partnerk a( o której nie wiedzieliśmy ) z 3 jej dzieci ( o której nie wiedzieliśmy) Baardzo dziwna atmosfera , kobieta wdowa ., sama chyba wyczula ,ze byla zaskoczeniem dla każdego. Dzieci o dziwo nader grzeczne i spokojne Przedstawił nam ją i dzieci ,ze to jest jego rodzina. Wykurzyłam się w środku ,dlaczego choć godz. wcześniej nci nie wpsomnial, a takto było zamieszanie, bo 4 dodatkowe osoby to trochę wygląda inaczej Waszym zdaniem powinien wcześniej poinformować nas ,ze przyjedzie z kims więcej a nie tylko sam? wg mnie tak Przynajmniej niezręcznej sytuacji by nie było Ja korzystając z zamieszania ,kiedy uwagi nikt na dzieci ni zwracaj, akurat dalam im po 20 na Mikolaja każdemu z osobna , więcej przy sobie nie miałam ( tylko 60 zl ) Matka w kuchni trochę bratu nagadala ,ze tak się nie robi i ze zaskoczenie takie wcale nie jest komfortowe dla nikogo

Gość co byscie zrobily
hehehe , tylko to było najpierw tak ,ze otwieram drzwi , slysze dzien dobry wchodzi kobieta, wchodzą dzieci a na końcu brat i zaskoczenie jakby piorun we mnie strzelil

Gość gość
a dlaczego tak bez zapowiedzi??

Gość gość
pal licho jakby był sam z kobieta, ale jeszcze 3 dzieci to niezłe jaja. Aczkolwiek, ugościłabym ich jakbym tylko mogła. Może ona sama nie była świadoma tego że jej ukochany nie powiadomił rodziny.

Gość co byscie zrobily
a no wlasnie nie wiadomo dlaczego się nie zapowiedział,z ebedzie z kims Przeciez każdy by się jakos i fizycznie ( np. miejsca przy stole,więcej krzeseł ) i psychicznie przygotował

Gość gość
ja bym ich ugościła i cieszyła się szczęściem brata .

Gość gość
A Ja bym się wkurzyła jakby mi ktoś obcą babę na święta przyprowadził i to jeszcze z TRÓJKą dzieci,co za masakra i brak kultury.

Gość gość
dla was wszystko to brak kultury i chamstwo, patologia... zaszyjcie cie sami w swoich norach, nie wychodzcie do ludzi, nie poznawajcie nowych ludzi.. naprawde szkoda Was ludzie w tych czasach jakie chamstwo panuje, zawisc, egoizm, nic dziwnego ze tylu ludzi jest samotnych

Gość gość
No skoro ty się wpychasz do kogoś na krzywy ryj to tylko pogratulować braku kultury. Brat mógł uprzedzić! nie zawsze jest na tyle miejsca i jedzenia,żeby dobrze ugościć 4 dodatkowe osoby! i nie musisz wyzywać ludzi !!

Gość gość
Zgadzam się, dobrze wychowany człowiek poinformuje jeśli zamierza przyprowadzić kogoś ze sobą. Szczególnie jeśli jest to osoba , której gospodarz nie zna.

Gość gość
udusiłabym go ...

Gość gość
powinien was przygotować na wizyte kobiety z dziecmi , bo co to za takie niezapowiedziane wpadywanie??