Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy chyba nie znajdę faceta dla którego będę tą najważniejszą

Polecane posty

Gość gość

Stale przegrywam z innymi kobietami i czuję się z tego powodu podle.

Gość gość
Zechce ktoś pogadać?

Gość gość
Hej rozumiem cie ale za bardzo chcesz byc wazna dla kogos. Ja mialem 8 kobiet i wszystkie mialy mnie w d***e, trzeba sie nauczyc zyc dla siebie a nie dla kogos. Pozycja faceta jest jeszcze gorsza bo jego rola sprowadza sie do reprodukcji i dawania kasy na zycie. Zaden mąz nie jest wazniejszy dla kobiety od dziecka.

Gość krystian_poznań8
ja pogadam chętnie :)

Gość gość
nic się nie martw :) ja też tak mam. Krzywdzą mnie nawet faceci w mojej rodzinie- i to bez powodu. Jedyny facet jakiego miałam też zachował się podle. Także też nie mam kolorowo :)

Gość krystian_poznań8
"gość dziś nic się nie martw usmiech.gif ja też tak mam. Krzywdzą mnie nawet faceci w mojej rodzinie- i to bez powodu. Jedyny facet jakiego miałam też zachował się podle. Także też nie mam kolorowo usmiech.gif " ale nie kazdy taki jest, zapoznaj sie z moim problemem, wiec sa i normalni faceci

Gość gość
odpowiadając na twój temat autorko, mam to gdzieś, zarówno jeśli chodzi o ciebie, jak i o mnie. najważniejsze, że jestem dla siebie najważniejsza. amen.

tylko po co Ci ten niewolnik, nie lepiej się samej dowartościować? masakra takie myślenie. jesteś zadufana w sobie. i owszem, istnieją lepsze kobiety od Ciebie. pogódź się z tym.

Gość gość
jesteś żałosna, żaden facet nie będzie chciał mieć tak żałośnie słabej istoty która swoje istnienie i dobre samopoczucie uzaleźnia od jego uznania.

Gość gość
Generalnie to mam na myśli konkretny, świeży przypadek. Mianowicie poznałyśmy niedawno z kumpelami kilka lat starszego od nas faceta. Niemal od razu zapałałam do niego dziwną sympatią, ale że jestem osobą dość powściągliwą i zamkniętą w sobie, nie okazywałam tego na zewnątrz. Udawałam obojętną nawet wtedy, gdy flirtował z kumpelą, choć w głębi duszy czułam się wyjątkowo niekomfortowo. Miałam sobie w ogóle dać spokój z jego osobą, ale potem wracaliśmy we dwójkę do domu pociągiem i tak miło nam się gadało, że zgodziłam się, gdy zaprosił mnie na imprezę. Od tego momentu zdarzało nam się wychodzić już blisko dziesięć razy, za każdym razem z jego inicjatywy, więc myślałam, że zapomniał o koleżance i teraz jest zainteresowany tylko mną. Co prawda zdarzało się, że o nią pytał, ale też nie zagłębiał się w temat, zatem starałam się tym nie przejmować. Niestety wczoraj po ponad miesiącu przerwy spotkałam się z tą kumpelę i okazało się, że on stale do niej dzwonił w tym czasie. Jest mi przykro. Kogo on we mnie widział?

Gość gość
brokenkał wypiertalaj z tymi swoimi debilizmami, znowu zaczynasz prowokowac kretynko, a potem sie dziwisz hejtom?

Gość gość
A kogo widział w twojej kumpeli skoro zapraszał ciebie na imprezy? Nie bądź pępkiem świata. Facet nawet cię jeszcze nie zna dobrze, a już byś chciała być "najważniejszą", zapewne dzięki magii miłości.

Gość gość
Nie jestem pępkiem, po prostu mam wrażenie, że gość chciał poprzez moją osobę zbliżyć się do niej, a ja nie będę robić za jakiegoś pośrednika.

Gość gość
Na jakiej podstawie oceniasz mnie jako zadufaną? Sorki, ale Ty też nie czułabyś się komfortowo, gdyby okazało się, że jesteś pionkiem w grze, która ma celu zdobycie twojej własnej przyjaciółki.

Gość gość
Sama kumpela stwierdziła zresztą, że tak się nie robi. Powiedziała, że już dała mu do zrozumienia, że go nie chce, a on, jak widać, swoje.

Gość gość
Jeżeli twoja koleżanka jest jego miłością, to przecież takie piękne że on robi tak wiele aby się do niej zbliżyć :D ach, jak romantycznie!

Gość gość
W ogóle ile masz lat, że się tak tym przejmujesz i jeszcze to "stałe" przegrywanie z innymi? A ten facet może jest z gatunku desperatów i interesował się wami obiema i która by pierwsza skinęła łaskawie głową z tą gotowy jest być? :D

Gość gość
broken nie siej jadem przydatna kobieto

Gość gość
tygrys co najwyżej ogniem z doopy :) po jedzonku w całości

nie, bo piję miętę w międzyczasie, robię odstępy, piję samą wodę i nie jem tak dużo z tych świątecznych potraw. :)