Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż dziś skoczy na dwie imprezy, a ja siedzę w domu z chorym synem.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj był na mnie zły, że nasze dziecko jest chore. Mały w styczniu będzie miał dwa latka i 23 nam zachorował, w wigilię pojechaliśmy do lekarza, ale stwierdził, że wszystko jest ok. Dzisiaj mąż poszedł na imprezę urodzinową do rodziny, później umówił się ze znajomymi, z którzy przyjechali z Anglii. A ja ? Siedzę cały dzień sama z chorym dzieckiem, no może nie cały do 13 był w domu, a wstał o 12. Dopiero godzinkę temu małemu gorączka spadła z 38.6 do 37.2 i dopiero zasnął. Szlag mnie trafia. Im jest straszy tym bardziej zachowuje się jak dziecko. Myślałam, że mając 32 lat, żonę i dziecko to facet chociaż trochę czuje się odpowiedzialny za rodzinę.

Gość gość
A moj dzisiaj caly dzien z laptopem przed nosem

Gość _Solange_
zmien zamki w drzwiach i niech baluje do usranej smierci :)

Gość gość
Jakby nie chory syn to pewnie też poszlabym na urodziny do jego rodziny, nawet na chwilę poszlabym z nim do znajomych tylko pewnie ja bym wróciła o 9, bo małego trzeba kąpać, a on by siedział do rana.

Gość gość
To ty jutro gdzieś idź, a on niech zostanie z dzieckiem. To chyba nie problem?

Gość gość
Jak mam zmienić zamki w drzwiach? Mieszkanie jest tak samo moje jak i jego.

Gość gość
Uwierz mi dla niego mega problemem jest zostanie ze swoim dzieckiem. Tak bardzo chciał je mieć, a nie chce z nim zostać. Jedynie zabiera go na orlik dwa razy w tygodniu. Może z nim oglądać mecz, grać w piłkę, ale to tyle z jego strony. I tak pod ręką muszę być.

Gość gość
Dziecko tez jest tak samo twoje jak jego, podwinien sie nim zajac

Gość gość
Zostaw go z dzieckiem. Poradzi sobie. I nie wracaj po pól godzinie. Zrób tak, bo pózniej bedzie jeszcze gorzej.

Gość gość
Ja to wiem, ale on jeszcze tego nie przyjął do wiadomości

Gość gość
Zostawał z małym kilka razy kiedy mały miał z 4 miesiące i co ? Telefon co 10 minut.

Gość tegoroczny maturzysta
zawiozlem wczoraj starszego pana znalezionego w parku na izbe przyjec zakladalem ze lekarze sobie poradza owszem, poradziliby sobie gdyby chociaz jeden starszym panem sie zajal pogrzeb po swietach :classic_cool:

Gość gość
To postaw go przed faktem dokonanym. Kurde, narzekasz na niego i nic z tym nie robisz:O

Gość gość
Sorry ale Twój mąż to idiota. Musisz się koszmarnie czuć. Wiem, że to trudne ale pogadaj z nim poważnie bo albo jest naprawdę idiotą albo ma Cię gdzieś. To pierwsze da się wyleczyć, i ile będzie chciał, gorzej z drugim. Ja jednak wolałabym znać prawdę i ułożyć sobie życie od nowa niż trwać w chorym związku. Trzymaj się ciepło.

Gość gość
Ale chyba ojciec sie zajmie dzieckiem. Telefon możesz wyłączyć, chociaż dzwiek. A pózniej mu powiedz, ze przez przypadek tak Zrobiłas :P

Gość gość
Druga sprawa jest taka, że on małego rozpuszcza przy nim je słodycze, pije cole, je pizze, pozwala mu bawić się jego telefonem. Ostatnio mały rzucił go o podłogę. Nic się nie stało, ale mogła pękać szybko, a wiadomo, że szybki do telefonów dotykowych nie są tanie.

Gość gość
to jutro twoja kolej na wyjście z domu, wyjedź gdzieś na cały dzień, np. do rodziny a on zostanie w domu z chorym dzieckiem i wyłącz telefon.

Gość gość
Jak nie mieliśmy dziecka to żyło nam się dobrze wiadomo zero obowiązków, kiedy na świat przyszedł mały to coś się stało z moim mężem. Przeszliśmy wiele poważnych rozmów, nawet powiedziałam mu, ze chce rozwodu, ale to nic nie pomogło. On twierdzi, że kocha mnie i mało, ale że znajomych nie zrezygnuje.

Gość gość
mąż był na ciebie zły, że dziecko jest chore??? Normalny on jest? Bierzecie sobie takich idiotów za mężów i teraz narzekacie. Domyślam się, że jesteś z nim, bo cię utrzymuje.

Gość gość
Nie mam sumienia zostawić go z chorym dzieckiem. Po prostu nie umiem. Kiedyś wyszłam na cały dzień ( wokół na jesień ). Zrobił mi awanturę. Przez dwa tygodnie mieliśmy ciche dni.

Gość gość
Nie utrzymuje mnie. Również pracuje. On uważa, że za lekko go ubieram. A pewnie zaraził się w żłobku.

Gość gość
hehe dobre i jeszcze zrobił ci awanturę, że się musiał zająć swoim dzieckiem

Gość gość tyryry
mieszkasz na wsi czy w miescie?

Gość gość
W mieście.

Gość gość
to idź dziewczyno po pracy na jakiś kurs, studia, a on się niech zajmuje dzieckiem i też nie rezygnuj ze znajomych, on wychodzi w jednym dniu, a ty w drugim, nie pasuje mu to niech spada. Nie mogę czytać co wy robicie ze swoim życiem.

Gość gość
Właśnie nie pasuje mu. Mamy taką umowę ale kiedy ma zostać z synem to syn ląduje u teściowej. A że on jest buntowany przez teściową i nie chce żeby syn dużo czasu przebywał z nią.

Gość gość
W takiej syt. powiedzialabym mezowi ze jesli wyjdzie to nie bedzie mial do kogo wracac i bym sie wyprowadzila. Z takimi nie mozna inaczej.

Gość gość
Mąż wrócił o 3 nad ranem. Teraz śpi. A ja spędziłam noc z płaczącym dzieckiem na rękach.

Gość gość
Czytam i nie wierze....co za gowniarstwo i egoizm ! Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji i nie dlatego,ze bym nie pozwolila.Po prostu mojemu mezowi nawet do glowy by nie przyszlo zostswic mnie sama z chorym dzieckiem,i isc imprezowac ! Ewentualnie poszedlby,wypil szybka kawe i do domu.Wspolczuje wam takich mezow,ale coraz czesciej czytam o takich nieodpowiedzialnych smarkaczach- egoistach.Mam nadzieje,ze dobrze wychowam swoich synow...

Gość gość
Autorko, nie zachowuj sie jak Toudi. Rozumiem ze nie chcesz zostawiac dziecka za czesto pod jego opieka bo tesciowa wchodzi w sklad opieki ale nie mozesz robic z siebie takiej cierpietnicy. On chcial dziecko, teraz sie cos w nim pozmienialo-wiem, rozumiem moj ma to samo ale sam po imprezach sie nie szlaja bo doskonale wie ze ja tez wyjde na noc. Przeciez noca nie pojedzie z nim do babki bo bedzie musial go wykapac nakarmic i polozyc spac. Wyjdz po 20 stej z domu na impreze i finito. Kaz mu sie zajmowac malym jak jest w domu. I najwazniejsze-nie doprowadz sie do wiekszej ilosci dzieci!