Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poszukujący88

26 lat i sam od zawsze

Polecane posty

Powoli tracę nadzieję na to, że spotkam swoją druga połówkę. Jestem wartościowym człowiekiem, jednak szukam domatorki, co nie każdemu się podoba. Bo dzisiaj trzeba chodzić po imprezach i pić alkohol co weekend, ja po prostu tego nie lubię. Pewnie znalazłbym kogoś jednak mam też swoje wymagania. Mimo wszystko nie sądzę, że są one tak duże, bo podoba mi się sporo dziewczyn, które widuje się na naszych ulicach.

Gość gość
masz bardzo krotkiego peniska dlatego wstydzisz sie dziewczyn

Gość gość12345676
skąd jesteś ??

Gość gość
dobra, ja tez kogos szukam, bo nie chce byc sama, nie mam okazji nikogo poznac, bo jestem domatorka, pracuje i jestem doktorantka, tylko mam 28 lat, to moge wydawac sie za stara... tez nie chce byc sama do konca zycia, ale rozgladam sie chociaz za przyjacielem - moje kumpele wyprowadzily sie do Warszawy za praca ;)

Gość gość
Tomek to chyba ty ?

Gość gość12345676
a jaki wzrost??

A ja potrzebuje jedynie dziewczyny, która byłaby jednocześnie przyjaciółką i partnerką. Oczywiście mógłbym jej zaoferować dokładnie to samo.

Gość gość
to najpierw trzeba sie poznac, szkoda, ze swietokrzyskie tak daleko od podlaskiego, kontakt poki co internetowy to cie chyba nie interesuje?

Gość gość
moze opisz kochany jakiego duzego masz penisa bo ja jestem atrakcyjna 56 latka z Kaluszki

Gość gość12345676
szkoda że tak daleko mieszkasz, bo ja właśnie szukam takiego kogoś kto lubi w domu siedzieć. W zasadzie moim jedynym wymogiem jest życiowa zaradność a o to trudno

Gość gość
tez szukam domatora bo jestem domatorka, jestem z dln slaska

Niestety kawałek do Podlasia jest. Szczerze mówiąc mam już za sobą różne internetowe znajomości i niewiele z tego wychodziło. Dlatego chciałbym poznać kogoś z kim można się spotkać w krótkim czasie.

Nie wiem czy można powiedzieć iż jestem zaradny życiowo. Mam stałą pracę, jednak nie zarabiam dużo. Chociaż w tym roku poszedłem na studia techniczne, więc jest szansa na zmianę mojej sytuacji materialnej w przyszłości.

Gość gość12345676
a powiedz mi gdzie można spotkać takich facetów introwertyków jak ty??? poza internetem oczywiście :) gdzie szukać ? :)

Szczerze mówiąc nie widzę konkretnego miejsca poza internetem, gdzie można ich szukać. W necie jest takie forum o nieśmiałości, możesz spróbować tam. Jestem pewien, że sporo facetów stamtąd szuka kogoś na stałe.

Gość gość
Zależy, co rozumiesz pod pojęciem domatorki. Nie jestem imprezowiczką, ale nie lubię stać w kuchni przy garnkach ani biegać na okrągło ze szczotką.

Absolutnie nie myślałem o tym, żeby zrobić z ukochanej kury domowej. Jestem ambitny i tego samego oczekiwałbym od niej. Dlatego jeśli chodzi o obowiązki domowe, to dzielibyśmy się po połowie, jak w normalnym rozsądnym związku.

Gość gość12345676
moje internetowe znajomości kończą się zawsze klęską, no cóż chyba zostanę starą panną :D

Gość gość
mam podobnie, tzn ja mieszkam z rodzicami, nie pracuje i nawet niechce pracowac, nie wyznaje idei wyrywania dup, kupowania im kwiatkow i niewiem co jeszcze, jestem zranioną duszą z powodu pragnien miłosnych, kazda mnie omija daleko.

Gość gość
Nie powinno tak być że ludzie są sami. Nie życzę nikomu samotnośći

Gość gość12345676
i już pewnie nie trafię :(

Gość gość
Autorze, a z jakiej części świętokrzyskiego jesteś? Jaka odległość nie byłaby dla ciebie przeszkodą? Do Kielc mam ok 100 km.

mieszkam w Kielcach. Jeśli byłoby to coś poważnego i nie mielibyśmy problemów ze spotkaniami, to nawet 100 km by mi nie przeszkadzało.

Gość gość
A czy taka introwertyczka jest z okolic Poznania?

Gość gość
No, to cieszę się, że nie chcesz zrobić z dziewczyny kury domowej.