Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi1234567

Pocałunek

Polecane posty

Gość Mimi1234567

Dlaczego facet, który cały czas dąży do dotyku, pocałunku...wplata w rozmowę sugestie po czym jak ma już okazję na pożegnanie i stoi metr od kobiety i rozgląda się na boki..

Gość Mimi1234567
Odwidziało mu się? Boi się? Jak bym mogła to bym się zapytała...haha się nie da :D

Gość gość
Dziewczyna z którą się spotykam jak ją pocałuję na pożegnanie to ona nawet tego nie odwzajemnia... to jest dopiero porażka.

Gość Mimi1234567
no tak bywa...ale tutaj facet wie , ze mi się podoba choć jestem nieśmiała..ciągle w rozmowie daje mi znać, ze mnie pocałuje, nawiązuje do tego w rozmowie po czym ucieka przed tym...nie kumam

Gość Mimi1234567
Czeka na mój *****czy jak? Ktoś się wypowie?

Gość gość
Ja mam podobnie, ale facet ewidentnie zachowuje się jak zainteresowany mną, tylko nie robi nic więcej - jakby bał się czegoś, nie był pewny. Widać, że chciałby, ale z jakiegoś powodu nie robi nic...

Gość Mimi1234567
...że niby chcą ale się boją...ale przecież każdy facet, który dązy nawet do kontaktu fizycznego to skorzysta z możliwości pocałowania dziewczyny to czemu taki tego nie zrobi?

Gość gość
Też zadaję sobie takie pytanie i dochodzę do wniosku, że albo wcale tak nie chce, bo ona mu się tylko podoba, ale nie chce związku np. albo coś kręci. Tylko w moim wypadku przekonałam się już, że facet jest szczery i wartościowy - tym bardziej nie umiem pojąć.

Gość Mimi1234567
Mam straszną ochotę go pocałować....i w ogóle strasznie mnie kręci..dlatego rozkminiam dlaczego zrezygnował i co zrobic, że to się w końcu stało :D

Gość gość
To tak jak ja z "moim" ;-) Mam identyczny problem, też nie wiem jak zadziałać, bo on coś słabo działa. A wolałabym, żeby to on coś zrobił.

Gość Mimi1234567
Może się jakiś facet wypowie?

Gość gość
A jesteście samotne czy w związkach? I czy Wasi panowie są kawalerami? Może tu tkwi problem.

Gość Mimi1234567
Jestem wolna..on też...jak się widzimy to mu aż ręcę chodzą...tak dązy do kontaktu a tu wycofuje się z możliwości pocałowania...nie kumam

Gość gość
Ja aktualnie nie mam nikogo, podobnie jak mój "adorator", który nic nie robi. Jest kawalerem ,ale nie wiem jak długo i jest młody - nie ma nawet 30 lat. I widać, że chciałby, a nie jest facetem, który bawi się kobietami - to wiem na pewno.

Gość Mimi1234567
Nikt nie wiem dlaczego facet świadomie zrezygnował z pocałunku kiedy mógł to zrobić...