Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 15 lat i chyba jestem w ciazy.....

Polecane posty

Gość gość
do 22:25 wal się bo nie wiesz co to są logarytmy nie znasz w zasad newtona ani 4 prędkości kosmicznych i pracujesz za 1500zł na miesąc a ja bogatych rodziców dostanę firme po nich i apartamet nad morzem a ty zdechniesz na wsi.

Gość gość
A ile dni minelo od stosunku?

Gość gość
Minelo 15 dni

Gość gość
Na tym etapie nie zadnych objawow ciazowych, zadnych mdlosci ani wymiotow tym bardziej, wiec wyluzuj, to dopiero w 5 tygodniu sie zaczyna najwczesniej :)

Gość gość
Wlasnie chlopak przyjechal ide robic test zaraz zie odezwę

Gość gość
Jejku.... Chyba pozytywny..... Jes to test płytkowy i jest jedna gruba krecha a obok niej jest taka bardzo ale to bardzo blada tak jakby niteczka.. Jestem zalamana czy to jest pozytywny???

Gość gość
Wstaw zdjęcie to ocenimy

Gość gość
Wlasnie zrobilam ale tak pada swiatlo ze nic nie widac uwiezcie mi :/ nie jestem idiotka i wiem za jest tam taka bardzo blata prawie niewidoczna kreska :/ nie wiem czy to znaczy ze jestem w ciazy????

Gość gość
no niestety ale musisz teraz dorosnąć

Gość gość
No ale sie pytam czy to oznacza ze jestem w ciazy???

Gość gość
To zalezy czy ta druga kreska jest tak jakby sina czy po prostu w miejscu hmm jakby to wytłumaczyć jest po prostu taka biala linia w miejscu tej kreski ktora miala sie zabarwic. Najlepiej zostaw sobie ten drugi test ciazowy i zrob go za dwa dni z pierwszego porannego moczu wtedy powinna ta linia wyjsc juz ciemniejsza i bedziesz miec pewnosc czy jestes czy nie

Gość gość
Nikt Ci tutaj nie da jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, musisz niestety poczekac minimum kilka dni

Gość gość
Ok i tak wlasnie zrobie. Opisze jeszcze raz no to jest jedna czerwona kreska a obok niej jest bardzo blada i cienka rozowa linia juz sama nie wiem

Gość gość
co znaczy chyba gumka pekła to po wyciągnięciu nie widzieliscie ze jest pęknięta lub cała

Gość gość
Powtorz test pojutrze, innej rady nie ma wtedy hormon ciazowy wzrosnie i kreska bedzie wyrazniejsza i koniecznie daj znac. Trzymam kciuki za Ciebie

Gość gość
Dzieki zrobie za pare dni to wam powiem a na imie mam Agnieszka wiec pamietajcie to sie odezwie. A co do gumki to byla w nie mala dziurka to nie wiem czy juz taka byla czy poprostu pekla..

Gość gość
Ja tak mialam i jestem w ciazy

Gość gość
Tak mialas??? Jejku ja nie wytrzymam z ciekawosci moze zrobie tes jeszcze raz????

Gość gość
byla mała dziurka? i wy takiego condoma zescie uzywali wyscie sa lepsi od sapera

Gość gość
Jestem bardzo ciekawa i zdenerwowana :/

Gość gość
A ja kochalam sie w dzien owulacji bez gumy i nie jestem w ciazy, kazdy organizm ma inaczej, dodam ze bylam w ciazy, okres mi sie spoznial, ale pozniej okazalo sie ze poronilam. Ginwkolog wyjasnil mi ze duzo kobiet jest w tak zwanej ciazy biochemicznej czyli jest w ciazy a organizm sam je poroni i nawet kobiety nie zdaja sobie z tego sprawy. Kazdy jest inny. Na miejscu Agnieszki nie panikowalabym i jeszcze bym poczekala zwlaszcza ze jest mloda i moze miec rozlegulowane cykle

Gość gość
Na poczotku nie bylo nic widac!! Tylko juz po byla.bardzo mala dziurka....

Gość gość
Dzieki za wsparcie moze.naprawde przesadzam :/

Gość gość
Nie rob testu bo i tak nic Ci nie wykaze dzisiaj co najwyzej blada kreske i dalej bedziesz w niepewnosci, mocz musi byc poranny, zageszczony po calej nocy. Wiem co mowie. Wiem ze to trudne tyle czekac, ale bedziesz miala pewnosc

Gość gość
Nawet jesli juz wymiotujesz, na tym etapie nie ma zadnych objawow, nawet ginekolog na usg nie jest w stanie wykryc ciazy! Nie wczesniej niz w 5 tygodniu

Gość gość
Aha ok to zrobie za pare dni macie racje nie ma sensu dzisiaj robic

Gość gość
Testy maja czulosc 20 ml/u. Najlepiej zrobic test bhcg z krwi w laboratorium on ma czulosc 5ml/u i wykazuje najwczesniejsza ciaze. Na taki test nie musisz byc na czczo ani nie musisz miec skierowania od lekarza. Jedyne co to musisz zaplacic. Cena waha sie od 20 do 50 zl a masz 100% pewnosc o ile dobrze zinterpretujesz wynik. Zawsze mozesz zapytac pani ktora go Ci wydala..

Gość gość
Dziekuje wszystki za wsparcie ide juz spac hehe odezwe sie jutr paap :*

Gość gość
Mi,jak robiłam pierwszy test,to druga kreska wyszła tak blada,że było ją ledwo widać pod światło.Na drugi dzień wyszła mocniejsza,a za trzecim razem już bardzo mocna.