Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 15 lat i chyba jestem w ciazy.....

Polecane posty

Gość gość

Spoznia mi sie okres juz 5 dzien bola mnie piersi i brzuch wczoraj wymiotowalam z rana i teraz jest mi niedobrze. Zabezpieczalismy sie z chlopakiem ale chyba gumka pękla. Nie wiem co mam zrobic rodzice mnie zabiją Pomocy!!!!!

Gość gość
wreszcie jakiś ciekawy temat :) więc masz 15 lat miesiączka może się spóźniać w tym wieku po drugie panuje grypa żołądkowa więc tym można wyjaśnić wymioty mogłaś się też zatruć bo pewnie się na wigilii obżarłaś :)

Gość gość
Bo oby kurde...... Ale miesiaczki zawsze byly regularne jal w zegarku :/

Gość gość
moja koleżanka też miała regularne aż w wieku 16 lat nie miała całe pół roku też biedna się bała że będzie mieć bobasa :D

Gość gość
I watpie zebym sie czyms zatrula :/

Gość gość
Pocieszylas mnie hehe :) dobrze ze ktos jest tu normalny bo zaraz zapewne wszyscy beda pisac ze jestem smarkula i ze tak jest jak dzieci za seks sie zabieraja i tak dalej....

Gość gość
Jakie gratulacje ja tu zdenerwowana a ty mi gratulujesz :(

Gość gość
Zrob test 14 dni po stosunku z porannego moczu

Gość gość
bo to jest prawda w tym wieku nikt nie powinien się brać za robienie bobasów to nie zdrowe jest w przyszłości można mieć problemy z krążeniem itd. to nie jest tak że jak dziewczyna ma miesiączkę to jest na tyle rozwinięta fizycznie żeby rodzić

Gość gość
Jak nie chcesz mi pomuc to sie nie wypowiadaj ok??

Gość gość
Zaraz zapewne zaczniecie wyzywac mnie... A co do testu to moze za tydz gp zrobie

Gość gość
Dobrze ale zaraz zapewnie sie zacznie :/ ja tu szukam pomocy a nie zeby mi ktos wmawial ze za szybko itp...

Dziecko wez ty się lepiej bardziej przyłóż w szkole do lekcji z polskiego, a nie wymyślasz głupie historyjki :O

Gość gość
Nie gadajcie takich glupot o krazeniu itp, jest juz w pelni rozwinieta jesli chodzi o strefe fizyczna a jesli chodzi o psychiczna to no coz. Prawda jest taka ze mlodziez zaczyna coraz wczesniej. Nie przyszla tu zeby ja krytykowav tylko jej pomoc, a zabezpieczyliscie sie?

Gość gość
Nie doczytalam sorki, wiec jestescie pewni ze guma wam pekla?

Gość gość
Tak zabezpieczalismy sie :/ i to nie jest wymyslona historyjka wiec nie wypowiadaj sie na ten temat Adam1990

Gość gość
Tak na 100% nie jestesmy ale jak juz bylo po to byla taka mala dziurka :/ wiec na pewno cos sie z nie wydostalo:/

Gość gość
Jesli nie minelo 72 godziny mozecie udac sie do ginekologa po recepte na antykoncepcje, specjalna tabletka ktora zazywa sie max 72 godz po stosunku i w ten sposob zageszcza sie sluz, wtedy nie zachodzi sie w ciaze, to tak na przyszlosc gdybys nie zaszla. A ktory to dzien Twojego cyklu?

Gość gość
14 dzien cyklu z tego co obliczylam wlasnie mialam dni plodne :/ Ale chlopak powiedzial ze nawet jak bede w ciazy to napewno mnie nie zostawi i jakos sobie poradzimy:/ i mowi ze teraz moze jechac po test ciazowy

Gość gość
Dobrze ci tak gówniaro powinnaś mieć bliźniaki chesz się ruch*ć to z głową. A teraz Umcia umcia pękła gumcia hahahahha. Zmarnowałaś sobie całe życie hahhahaha.Patologia do kwadratu zlogarytmowana z ciebie.

Gość gość
gimbaza do nauki

Gość gość
to niech jedzie , zrob i napisz czekam i trzymam kciuki

Gość gość
do gość z 22;22 to nie gimbaza tylko Liceum a ty masz pewnie zawodówkę jak ja nie lubie takich ludzi po zecie.

Gość gość
Wlasnie pojechal jejkuu jak ja sie boje!!!

Gość gość
To dobrze ze masz wsparcie. Zrobcie test najwczesniej 14 dni po stosunku i to z pierwszego porannego moczu tak jak mowilam. Wczesniej nie ma sensu robic testiw, bo i tak nie wylapia ciazy na tym etapie. Nie denerwuj sie, moze okres nadejdziez tez przez to przechodzilam, chociaz okres mialam jak w zegarkuz ostatnio czesto mi sie spoznia jak na zlosc. Czasami z nerwow moze tak sie opozniac, poza tym jestes mloda, na tym etapie okres ma prawo byc nieregularny jeszcze przez kilkanascie miesiecy. Trzymam kciuki.

Gość gość
Hej ! Ja mialam 14 (rocznikowo15) at jak zaszlam w ciaze, jakos dalam rade jesli vhcesz pisz na gadu 41524976

Gość gość
Dziekuje za wsparcie powiedzialam chlopakowi zeby kupil 2 zrobie jeden zaraz a drugi rano i zobaczymy razem