Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam wierzyć w mężczyzn skoro każdy jeden jest gorszy

Polecane posty

Gość gość

mam dopiero 21 lat. W zasadzie każdy facet na mojej drodze wyrządził mi jakąś krzywdę. Mój brat chyba nawet żałuje, że jestem na tym świecie, traktuje mnie jak powietrze a jak tak długo walczyłam o jego uczucia. Mój tato niby jest w porządku ale zdarza mu się napić. Nawet nie wie jak bardzo cierpię widząc go w takim stanie. Wczoraj na pasterce widziałam mojego chrzestnego- pierwszy raz od 2 lat bo nie mieszka w Polsce. Nasze rodziny są skłócone już jakiś czas ale dawniej mieliśmy świetny kontakt, bardzo go lubiłam bo był taki ciepły. Wybiegłam z tego kościoła, chciałam go zobaczyć ale nawet nie zaczekał, nie spojrzał w moją stronę tak, jakbym to ja mu coś zrobiła. Myślałam, że w chłopaku znajdę oparcie ale okazało się, że to drań. Kłamał, oszukiwał aż w końcu upokorzył i wyzywał. Kolejny mój myślałam dobry i życzliwy kolega też okazał się niezłym ziółkiem- myślał, że będę jego popychadłem. Nie mam siły zupełnie, a to nie jest tak, że ja na to zezwalam. Jestem osobą stanowczą i nie pobłażam a mimo to tak się wszystko potoczyło...

Gość gość
Biednaś. Chodź, przytulę Cię.

Gość gość
przyciągasz drani kiedyś trafisz na dobrego ludzia

Gość gość
dzięki chociaż nie ukrywam, że wolałabym taki realny przytulas. W sumie nikt chyba już od dobrych 2 lat mnie nie przytulił.

Gość gość
A ja cie zerżne i pogonie. Będziesz mogła mi nawtykać. Tak jak lubisz.

Nie szukaj u facetów wsparcia. Zeby facet Cię wspierał, musi najpierw cię pokochac. Przytulam Cię.

Gość gość
To do mnie przyjedź, zrobimy kolację, zjemy, włączymy jakiś fajny film i będzie realny przytulas : )

Gość gość
Patologii się nie przytula. Patologie można zerżnąć i pogonić. Bez przytulania.

Gość gość
wiem, że najpierw musi pokochać. Myślałam, że tak będzie. Ja go kochałam ale widocznie mnie do tej pory jeszcze się nikomu nie udało. Gość 22:43 :D - gdym tylko nie była już wykąpana...

Gość gość
No to następnym razem : ) Jaki film chciałabyś pooglądać?

Gość gość
komedię :) tylko bez wątku miłosnego

Gość gość
Coś się znajdzie.

Gość gość
Ci dobrzy faceci nie będą dla Ciebie interesujący. Niektóre kobietą są skazane na bycie nieszczęśliwymi przez całe swoje życie.

Gość gość
młoda jesteś a życie brutalne mnie też wielu ludzi skrzywdziło w tym facetów w połowie dlatego bo byłam zbyt ufna wobec ludzi nie stawiałam granic odpowiednio wcześniej ale też na wiele rzeczy i sytuacji nie miałam się wpływu tak się zdobywa doświadczenie życiowe by potem być ostrożnym, zdystansowanym, wiedzieć czego się chce a co omijać lub kogo omijać, takie sytuacje uczą i wychowują zarazem, teraz obrosłam w grubą skórę a zawsze byłam wręcz nadwrażliwa teraz niewiele rzeczy mnie wzrusza, poza tym ludzie są różni a ten twój chrzestny okazał się małym prostym człowiekiem bez kultury teraz wiesz że nie ma czego żałować, wiedz że ludzie jak jest dobrze to są mili ciepli i uśmiechnięci jak im dobrze w twoim towarzystwie ale jak jest źle to wychodzi prawdziwe oblicze

Gość gość
dlaczego tak uważasz? kiedy ja właśnie szukam tych fajnych i dobrych tylko, że tacy nie zwracają na mnie uwagi. Co mam zrobić, przecież nie będę się narzucać

Gość gość
Ja tez musiałam duzo żab pocałować zanim trafiłam na księcia :D

Gość gość
może skup się na otaczanie sie wartościowymi ludźmi bo nie ma czegoś takiego jak dobry człowiek, w każdym człowieku jest trochę dobra i zła

Gość gość
jestem tym gosciem z 22:37 Ja tez nie znalazlem jeszcze damy mojego serca :/ Kocham jedna, ale ona mnie nie. Za to mam duzo adoratorek, do ktorych nic nie czuje ech : /

Gość gość
haha problemy kobiet! jakos panny ktore nigdy nie zostaly zranione i obracaja sie w dobrym towarzystwie? to jakim cudem sa w dlugich zwiazkach a wy nie mozecie nikogo znalesc odpowiedniego? moze wymagacie za duzo wyglad wyrzezbiony? po zachowaniu i innych czynnikach powiniscie oceniac! a nie wierzyc w slowko!

Gość gość
nie każdy facet jest taki. zobaczysz. przekonasz się.... znajdziesz tego jednego ..... pomimo wielu przykrości, które Cię spotkały... jesteś wspaniałą osobą masz przed sobą całe życie ... potrzebujesz kogoś to zrozumiałe, ale przyklejeją się do Ciebie ..... ... jesteś bardo wrażliwa otwarta i trochę zagubiona ..... napisz kiedyś na gg: 52489395 Pozdrawiam