Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coświęcej

Czy jest ktoś chętny na odchudzanie?

Polecane posty

Gość gośćiowa
No właśnie, zanim założymy wszyskie muszą tego chcieć. Ja mam 48 rozmiar. Czasem 46 a czasem 50.... Ja jestem za fb!

Może zamieszczę plan dań na jutro :) przed śniadaniem szklanka wody z cytryną 8.00- 2 kromki chlebka żytniego razowego i twarożku, do tego drobno pokrojona papryka i przyprawy ziołowe + zielona herbata 11.30- gruszka i szklanka wody 14.30- pieczony kurczak + surówka z marchwi, kapusty pekińskiej i cebuli 18.00- sałatka z wędzonej makreli, jajka i ogórka kiszonego Mam nadzieję, że taki plan może być na diecie :)

Gość gość
Pomyslcie o vitalii, rowniez mozna otworzyc grupe zamknieta sa fajne paseczki wagi ifd

Witam. Ja mam do zrzucenia jakies 7 kg, chcialabym wrocic do wagi sprzed ciazy, czyli do 50 kg. Tez jestem za grupa na fb, genialna sprawa, jestem w takiej, w ktorej dziewczyny mialy podobny termin porodu. Grupa zamknięta, nikt nas nie podglada:)

Gość nati 86
sds

Gość gość
Może też bym dołączyła, tylko nie wiem czy na fb....

Dziewczyny zachecam do przylaczenia sie do grupy na FB o motywujacej nazwie GirlPower. Grupa jest zamknieta, nikt nie bedzie nas podgladal ani nie bedzie zadnych zlosliwych "gosci".

Gość gośćiowa
Nati mnie ten link do grupy nie wchodzi. Czyli zakładamy nasza autorko:)???

Gość gośćiowa
A weszło jednak. Ja dołączyłam:). Czekam na resztę. Bo wszystkie, albo wracamy tutaj

Gość gośćiowa
I widzę ze świat i internet jest bardzo mały :P

Och, już sama nie wiem. Widzę, że jest parę przeciwniczek... To co robimy? :) Albo wszystkie tu, albo na fb, albo ewentualnie vitali! :)

Gość anneflowers0703
Cześć Wszystkim :D Dziś pierwszy dzień mojego odchudzania, póki co na śniadanie zjadłam 3 wafle ryżowe z dwoma plasterkami chudej wędliny, a na obiad mały talerzyk kopytek. w między czasie zjadłam mandarynkę i piję duuużo herbaty zielonej i owocowej na zmianę ;P wieczorkiem mam zamiar poćwiczyć. A co do grupy na fb to nie jestem do końca przekonana do niej, ale jeśli wszystkie zdecydujecie się do niej dołączyć to ja też. Z tego co zauważyłam to wśród was jestem najmłodsza (i najgrubsza) no i przez to mam troszkę opory ujawnić się na fb...

Grupa bedzie zamknieta, chociaz dla bezpieczenstwa zrobimy tajna. Nikt nie bedzie widzial naszych postow ani zdjec. Jednak nikogo na sile nie bedziemy do niczego zmuszac. Niech wiekszosc zdecyduje.

Anneflowers, chodź do nas :) Ja też miałam opory, ale już dołączyłam. Zobaczysz co z tego wyniknie, a przecież jeśli Ci się tam nie spodoba, z jakiegokolwiek względu, będziesz mogła w każdej chwili się wycofać ;) Ja też mam DUŻY problem i tez jestem młoda...:)

Gość gośćiowa
Dziewczyny grupa jest ściśle fajna i tajna:). Przeciez nie jestesmy tam by kogoś oceniać, oglądać, wyśmiewać tylko razem walczyć z samym sobą i wspierać się. Jak się to nie uda wrócimy tutaj, albo każda pójdzie dalej swoją drogą! ZAPRASZAMY!

Annieflowers0703 A ile masz do zrzucenia? Możesz napisać do mnie na maila? :) sylwiapomaga1233@gmail.com

Gość gośćdi
Ja tez wysłałam zaproszenie o przyłączenie :) zobaczymy W grupie siła ! Ja 3 dni nie jem słodyczy dla mnie to prawdziwe wyzwanie ;( jestem uzależniona od lodów !!!! ;(;( Mało pisze bo z tel ale czytam Was i wierze ze wielu z nas sie uda ;) Co do wrzucenia moich rozpisek od dietetyczki to w pon zrobie skan i wrzucę moze sie przydadzą byłam w centrum leczenia otyłości wiec osoba kompetentna :)

gośćdi To super, że z nami jesteś! :) Może pomożesz nie tylko mi, ale i wielu z nas tymi rozpiskami od dietetyka :)

Gość kkasiaa123
Widzę ze się ruszyło :-) i fajnie. Ja jestem na vitalii. Moze jest ktoś chętny tam ?

Gość AgnieszkaBarowska
Ja działam od miesiąca i wiem, że schudłam ( chociaż nie mam wagi hehe) bo znajomi mi mówili. Ostatnio kupiłam tabletki na odchudzanie http://pl.raspberrybio5.com/ a do tego jeszcze ćwiczę trochę przed telewizorem. Znajduję kanał i jadę z koksem:) hihih tak z 25 min i starcza mi :) Schudłam myślę koło 10 kg i nie zamierzam się poddawać. Trzymam za was kciuki.