Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAga

ciąglę płaczę bo...

Polecane posty

Gość gośćAga

Bardzo boję się że kiedyś zabraknie moich rodziców i dziadków. Mam 24 lata. Jak pomyslę o tym ze moze ich nie byc to zaraz placze. Ma tak ktos? Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
Ja mam 23 lata i też się tego boję :( U mnie też jednym z powodów jest to, że nie jestem zbyt atrakcyjna i raczej faceta nie znajdę, więc tylko Oni są mną interesują, taka prawda.

Gość gość
Też tak mam. Nie znoszę zmian, bardzo przywiązuję się do ludzi, ciężko znoszę zmiany pracy. Nie jestem elastyczna... Mieszkam w domu jednorodzinnym, wokoło sąsiedzi obcy ludzie, co tylko ,, dzień dobry '' i koniec. Żadnej pogawędki przez płot, obojętność... :(

Gość gość
ja też, mam 25 lat. Bardzo przywiązuję się do ludzi , miejsc, pracy... Nie cierpię zmian.

Gość gość
miałem tak jak ty, kiedy miałem 23 zmarł mi ojciec. Było ciężko, ale po 6 latach ta tęsknota zmalała. Najwięcej boli świadomość, ze juz nigdy nie zobaczymy tej osoby następnego dnia...

Gość gość
boicie sie bo jeszcze nie macie swoich rodzin i w tej chwili zostalybyscie same.Jak zalozycie rodziny to sie zmieni.Nie ma czegos takiego jak brak urody,jak zjawi sie odpowiedni facet to przyznasz mi racje.

Gość gośćAga
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Ja mam męża od 2 miesięcy. Kocham go, jest cudownym człowiekiem, ale mimo wszystko bardzo boje się utraty kogos z najblizszej rodziny. Jestem bardzo przywiazana do nich. Nie mieszkam juz z nimi tylko 130 km od nich od 8 lat ale nadal staram sie ich odwiedzac jak najczesciej. Tak bardzo ich kocham i tak bardzo sie boje ze cos sie stanie i ktos z nich umrze :-(

Gość gość
Boze jakbym czytala swoje wypowiedzi. Mam 26 lat. Nie planuje miec meza, dzieci. Nie mam chlopaka. Wlasciwie mam tylko mame , ktora jest mi najblizsza osoba, jest dla mnie jak siostra (nie mam rodzenstwa), jak przyjaciolka. Z ojcem nie mam za duzego kontaktu mimo ze mieszkamy razem. Wiem ze peknie mi z zalu serce jesli cos staloby sie Mamie...

Gość gość
To smutne :-(