Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich którzy łudzą się że ukochani się z nimi nie spotkali w swieta bo

Polecane posty

Gość gość

nie mogli (spotkania rodzinne, wyjazdy służbowe, za duża odległość i inne). Wierzcie mi, jak ktoś kocha to na pewno nie przepuści okazji do spotkania. Zakochany mężczyzna przemierzy 1000 kilometrów, by spotkać ukochaną. Z rodziną też można się spotkać na godzinę, dwie...

Gość gość
Tez jestem tego zdania, no chyba ze ma sie toksyczna matke

Gość gość
jutro te świeto

Gość gość
każdy z mich chłopaków spotykał się ze mną w wigilię i każdy dzień świąt. Dzień dla rodziny a popołudnie i wieczór dla mnie. Jeden to przyjechał z prezentem do mnie do domu prosto z lotniska bo był u swojej mamy a na święta przyleciał do ojca( a tak naprawdę chciał je spedzic ze mna)

Gość gość
zgadzam sie z wypowiedzia goscia z 23:56

Gość gość
też kiedyś chłopak odezwał się do mnie dopiero wieczorem w pierwszy dzień świąt. Wysłał mi sztampowy tekst ze słowami o wigilii i kaprpiu :O Nie odpisałam wcale. Sylwestra juz spędził z kimś innym.

Gość gość
To prawda, jestem facetem i święta (zwłaszcza wigilia) w towarzystwie dziewczyny były dla mnie ważniejsze niż spędzone z rodziną, więc albo brałem ją ze sobą do rodziny, albo u rodziny byłem na wigilii ze 2 godzinki i jechałem potem do dziewczyny.

Gość gość
nie wszyscy moga tak czynić..pewne okoliczności nie pozwalają

Gość gość
Każdy normalny spędza święta ze swoją kobietą. Lub z kobietą i rodziną. Widocznie nie jesteś jego kobietą.

Gość gość
Jak się chce i jeśli komuś zależy, to nic nie przeszkodzi... no chyba ze ktoś musi pracować w święta lub jest chory, ale to siła wyższa.

Gość gość
nas dzieli 200km, wigilie spędzamy ze swoimi rodzinami, pierwszy dzień swiat u mnie, drugi u niego. I tak jest najprawiedliwiej

Gość gość
matka to nieważna ?/Ukochana osoba dzisiaj

Gość gość
Rodzice owszem są ważni, ale w pewnym wieku powinni zejść na dalszy plan.

Gość gość
niestety , zawsze ważnijesi od przyjaciela ,który w tym momencei nalega na to aby św spedzić z rodzicem ,on zajmie sie skrupulatnie pracą zawodową ,kolejny dzien św to przebywanie w jego towarzystwie

Gość gość
Dokladnie. Nie ma wymowki

Gość gość
Dokladnie. Nie ma wymowki xxx I co w związku z tym ?

Gość gość
Może coś w tym jest, a może nie. Ja się ze "swoim" facetem nie spotkałam w święta, bo zmienił pracę na taką, gdzie tylko tydzień w miesiącu spędza w domu, a wiedział, że to negatywnie wpłynie na nasz "związek". Ostatnio widziałam go przed wyjazdem na początku grudnia, a teraz się z nim nawet nie kontaktuje, choć kulturalne odbieram telefony z pretensjami. Niech zobaczy jak ja się czuję, kiedy z jego winy nie możemy się spotkać. Myślicie, że rozstanie samo stanie się jasne z czasem jak się nie będę do niego odzywała i się z nim widywała, czy muszę się dodatkowo określić, że to koniec?