Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Dziś okrągła, 39 rocznica powstania zespołu Iron Maiden!

Polecane posty

Gość Alle20
To dziś 25.12?

Gość gość
Wali mnie ten zespol :classic_cool: tak jak inne takie zespoly jak metallica czy rolling stones

Gość gość
Dzisiaj takie zespoly to zwykla masowka nic wiecej... Kiedys na pewno w latach gdy grali cos znaczyli ale teraz sa inne zespoly warte odsluchania a nie jakas metallica czy iron maiden

Gość gość
Ja tam nie chce takich masowych zespolow sluchac i sie w nie wczuwac.. Moje muzyczne horyzonte dzieki tym zespolom sie nie poszerza.. Kto dzisiaj normalny zacznie sluchac iron maiden czy metalliki? Ktos taki: oo duzo ludzi slucha i zna ten zespol. Na pewno musi byc dobry.. Kupuje. To tak samo jakbym chcial zaczac czytac ksiazki i zaczal czytac zmierzch albo harrego pottera... Sluchalem np the trooper iron maiden i utwor gniecie w fotel metallica tez ma pare niszczycieli, ale zeby dzisiaj sie wczuwac w taka muze w 21 wieku to trzeba byc debilem. Rozumiem ludzi ktorzy zyli jak ten zespol powdtal i ktorzy wtedy wydawali dobre albumy, ale teraz?... Wlacze sobie the mars volta albo jack white

Gość gość
Nie chodzi o nowoczesnosc... Chodzi mi ze w xxi wieku jest muzyka bardiej rozwinieta, ktora idzie z duchem czasu a muzyka jak ironow to dzisiaj zwykla prymitywna nawalanka.