Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc o 2 w nocy

daleko od Kraju

Polecane posty

Gość gosc o 2 w nocy

Sprobujcie jaki to miod zyc poza Polska. Gdy kazda sekunda zycia wypelniona obcym jezykiem i obcym sposobem myslenia. Gdy brak wydeptanych sciezek z dziecinstwa. Gdy brak zrozumienia. Wszystko na wlasne zyczenie. Dlatego nawet nie mozna sie poskarzyc......

Gość gość
Fajnie jest byc dwujezycznym i dzieki temu moc poznac ludzi, ktorych by sie nie poznalo. Owszem, trudno jest ale za to sa mozliwosci, ktorych nigdy w PL by nie bylo. Ja sie ciesze , ze wyemigrowalam. Nie mam zamiaru wracac.

Gość daleko od szosy
a tzo grzyby inne za granico rosno?

Gość gość
Ja sie nie ciesze ze wyemigrowalem, i dlatego wracam. Mysle ze moze juz nastepnym roku mi sie to uda.

Gość gosc o 2 w nocy
Ja wyjechalam z Polski z powodow inne niz zarobkowe, dlatego jest to dla mnie trudniejsze. W Polsce zylo mi sie bardzo dobrze.... W najblizsze lata nie mam szansy na powrot. Ale na emeryture na pewno wroce do Polski :) Tez widze oczywiscie plusy i zyje mi sie tam dobrze, ale w okresie swiatecznym dopada mnie nostalgia

Gość gość
Kolejny slaby psychicznie polak wymieka. Ciekawe zjawisko, ze kobiety sie szybko watpiaja w nowe srodowisko a faceci nie potrafia....hahahah

Gość gość
Kobiety są mocniejsze psychicznie to przecież żadna nowość. Faceci to może kupa mięśni ale straszne c**y. Kobieta nie raz musi poradzić sobie z wychowaniem dzieci, pracą i mężem idiotą. Faceci gubią się nawet jak ich jedynym zadaniem jest iść do pracy ;)

Gość gość
Jestem kobieta I tez wymiekam... Juz nie chce zyc na emigracji za ciezko za daleko brak bliskich osob przyjaciol rodziny. Bleee zygac mi die chce tym zyciem tutaj. Czy to warto dalej sie meczyc za pieniadze ktore nie do konca szczescie daja?

Gość gość
Kobiety też wymiekaja ale nie tak łatwo jak faceci.