Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nerwica lekowa

Polecane posty

Gość gość

witam mam 31 lat od 7 lat borykam sie z nerwica lekowa chodzilam do parlu lekarzy wciaz zazywam inne leki /od 2 lat jestem mezatka mam synka /cay czas pracowalam od 4 mesiecy choroba sie nasilila wiec jestem w domu /niie pracuje boje sie tlumow wyjazdu z domu nie chce mi sie zyc /zazywam leki ale maz twierdzi ze on mi poszukalekarza bede zazywac silniejsze leki i tak sie stalo wraz ze swoja matka na sile zawiezli mne do jakiegos lekarza zaplacili za wizyte do szpitala sie nie kwalifikuje bo jestem bardzo inteligentna i rozmowna mowie normalne wiec kolejne silniejsze leki juz nie daje rady / .jeszcze zeby bylo malo tego maz jest poprsu strasznie za kosciolem chodzi rano /zostawia mi dziecko i idzie potem do pracy i tak samo niedziela i na sile zmusza on i jego rodzina a czemu nie idziesz a obiecalas to albo jestesmy ze soba bo sie kochamy mamy dziecko ja mam teraz problem jestem chora boje sie tlumow a on swoje idziemy na sile wierze w boga tak zostaem wychowana ale to co on wyprawia to jakas obsesja rano wieczor wciaz kosciol i kosciol kocham go ale juz nie wytrzymuje tej presji jego i jego rodziny wciaz wes sie w garsc to ci przejdze nawet do lekarza wchodzi ze mna i slucha /a wogole to jemu chodzi o pieniadze zebym pracowala bo dom bo malo co mam robic pomozcie juz nie mam sily ak zyc .

Gość gość
Od 7 lat...wiec jak ty się tego zarazilas?