Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwinadolnyslask

wyslalam ex przez pomylke naklejke swiateczna co zrobic

Polecane posty

Gość erwinadolnyslask

jaki wstyd, ex wyslal mi przez fb naklejke swiateczna z zyczeniami swiątecznymi i usmiechami, miałam nie odpisywać- to zachciało mi się przy otwartym oknie czatu bawić naklejkami i stało się- posłałam mu naklejkę z usmiechem. K.. zupełnie jakbym czekała na jego zyczenia i była szczęsliwa. Co mam teraz zrobic, jak z tego wybrnąć, ja nie chcę z nim utrzymywac żadnych kontaktów a tu zrobiłam z siebie kretynkę. Czy można te wiadomosc jakoś cofnąć, co z tym zrobić? A może wyolbrzymiam?

Gość gość
To że ci wysłał życzenia wcale nie musi oznaczać, że chce z tobą być. Wyluzuj się.

Gość erwinazdolnegoslaska
Nie o to chodzi, bo ja nie chcę z nim być. Wyszłam tylko na babę, która czeka na jakiś znak od niego i odpisuje. A miałam nie odpisywać.

Gość gość
miej to w swoim grubym zadzie, co on pomyśli. a na przyszłość wyjdź z fb i pobaw się w otwartej przestrzeni dla swojego zdrowia psychicznego :P

Gość gość
Jestes jakas idiotka czy co? :O nie dziwne, ze faceci maja pozniej kobiety za glupie pipy. Wyslal ci zyczenia, ty mu podziekowalas usmiechem, nawet jesli przez przypadek to i tak chooy z tym. Wyluzuj i nie rob tragedii bo wyslanie emotki nie oznacza oswiadczyn.