Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazdy zakompleksiony czlowiek jest falszywy?

Polecane posty

Gość gość

znacie kogos zakompleksionego ale fajnego? bo ja za kazdym razem,gdy blizej poznaje zakompleksiona osobe, to nawet po latach ale wyjdzie,ze jest falszywa,nigdy nikogo nie skreslalam,ale teraz juz sama nie wiem. Z drugiej strony gdzie szukac szczerych, fajnych ludzi, mam wrazenie ze w tych czasach juz takich nie ma? gdzie takich znajdujecie?

Gość gość
Miałam chłopaka z kompleksami, na początku próbował udawać że jest kozakiem, ale raczej nie był fałszywy.

Gość gość
tak, każdy. co innego mówi, co innego robi. unikam zakompleksionych, alkoholików, narkomanów i lowelasów.

Gość gość
Nie wiem gdzie szukać, ale wydaję mi się że swoich kumpli mogę określić takim mianem, oczywiście bez naciągania tego do idealnej rzeczywistości gdzie wszystko pięknie ustalone jak w świecie geometrii.

Gość gość
wszystko zalezy od dziewczyny. jak jest uczciwa, szczera i dobra dla innych to i zakompleksiony chlopak bedzie taki. jak dziewczyna jest falszywa to i facet taki sie stanie nawet jak na poczatku taki nie byl.

Gość gość
nowa teoria: jesteśmy kreatorkami męskiej fałszywości :)

Gość gość
koleś rozśmieszyłeś mnie do łez :D""""" płaczę ze śmiechu strumieniami. zakompleksiony facet nie nadaje się do żadnego związku, zawsze znajdzie dziurę w całym. z dala od takich, to manipulanci.

Gość gość
tak zachowuja sie ludzie slabi, na takich nie mozna polegac, gdyby ktos zmienil sie pod moim wplywem to bym go skreslila, jak chyba kazda normalna kobieta

zakompleksieni ludzie zazwyczaj próbują swoim zachowaniem wzbudzić litość w drugiej osobie, żeby się podnieść samemu na duchu, żeby jednak udowodnić sobie, że wcale nie jest z nimi tak źle jak myślą. niekiedy robią to nieświadomie, czasami z premedytacją.