Gość bardzo niepewna Napisano Grudzień 26, 2014 Witam, od dłuższego czasu mam pewnien problem. Mam 20 lat, a z chłopakiem (aktualnie moim narzeczonym) związałam się mając lat 16. Wiadomo w młodym wieku zdarzają się wyjścia ze znajomymi itp. Ale o co mi chodzi... od pewnego czasu męczą mnie myśli, że.. zdradziłam swojego narzeczonego. Te myśli są bardzo natrętne nie mogę przez nie spać ani jeść. Czuję się jak w innym świecie... przypominają mi się jakieś wątki ale nie przypominam sobie siebie w dwuznacznej sutuacji z kimś innym a jednak te myśli nie dają mi spokoju( dodam, że nie należę do dziewczyn pijących na potęgę i rzucających się facetom na szyję). Zdrada zawsze była dla mnie nie do pomyślenia ale już chyba wolałabym wiedzieć, że zdradziłam niż żyć w tej niepewności... mojego narzeczonego bardzo kocham ale widzę, że jego też męczy ta sutuacja i coraz bardziej psuje się między nami... nie wiem co mam robić ale to poczucie winy mimo tego, że nie jestem pewna czy to zrobiłam wykańcza mnie... pomóżcie proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach