Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet musi być przystojny, dobry, wierny i hojny

Polecane posty

Gość gość

to są ważne cechy faceta, nie może przejawiać agresji, zazdrości, nie może rządzić kobietą i najlepiej żeby oddał jej we władanie serce, ciało i portfel

Gość gość
Facet ma byc dobry w lozku, ma zarabiac -duzo I ma wygladac. Oczywiscie ma szanowac swoja kobiete I byc hojny, spelniac jej zachcianki......wtedy moze liczyc na to, ze bedzie mial dobry sex I zadbana kobiete w domu. W koncu ciuszki, torebki, fryzjerzy, kosmetyczki itd kosztuja I to sporo.... Takze faceci wio do roboty, bo wiecznie na recznym bedziecie jechac, a jedyna kobiete jaka miec bedziecie, to taka ze swierszczyka

Gość gość
i mósi lubieć Britney

Gość gość
No I dlatego tylu tu flustratow. Nie chce sie nirobom robic wiec nie maja kobiet. Przeciez zadna ladna, szanujaca kobieta nie wezmie sie za golodupca. Gusta sa rozne wiec z wygladem bywa roznie, kazdej podoba sie cos innego, ale nieroba zadna nie chce bo to cuchnie nedznym zyciem na poziomie dziada.

Gość gość
poznałam raz faceta, przystojny, ale skąpy i gołodupny, wątpię by ktokolwiek na niego poleciał, skoro nawet nie zaprosi na kawę ani kwiatka nie da chyba tylko desperatka jakaś

Gość gość
Z takimi wymaganiami to będziecie wiecznie same pachnące laleczki :-)

Gość gość
Lepiej byc sama niz z burakiem. Kobieta bez faceta pozyje I to calkiem niezle, dzieci tez moze miec a facet? Hahahah.....szukaja ofiary, ktora bedzie I'm rodzic dzieci, uslugiwac I robic za seksualna niewolnice....powodzenia frajerzy

Lepiej być samotnym niż tracić pieniądze na takie COŚ co tylko patrzy w portfel partnera i myśli wyłącznie o sobie. Szkoda czasu na takie coś i lepiej ją odesłać z kwitkiem na portale sponsoringowe gdzie spełni się życiowo. To ze liczy na kasę tylko dlatego ze mną się za nie wiadomo co i rozłoży nogi na zawołanie to za mało, bo takie cos można mieć w każdej chwili nie będąc nawet w związku.

"Takze faceci wio do roboty, bo wiecznie na recznym bedziecie jechac, a jedyna kobiete jaka miec bedziecie, to taka ze swierszczyka" x To ja bym wolał chodzić do burdelu. Cóz, lepiej dziwkę wynajmować kiedy potrzeba niż cały czas utrzymywać

Gość gość
gość dziś Lepiej byc sama niz z burakiem. Kobieta bez faceta pozyje I to calkiem niezle, dzieci tez moze miec a facet? Hahahah.....szukaja ofiary, ktora bedzie I'm rodzic dzieci, uslugiwac I robic za seksualna niewolnice....powodzenia frajerzy x X X Typowa kandydatka na koze araba :D

Gość gość
no to powodzenia i rozpłodu z kobietą z burdelu :D 🖐️ ja nie jestem materialistką, ale to myślenie o dzieciach, zaradny facet zapewni byt rodzinie, ofiara losu nie, więc tacy niech lepiej umierają bezpotomnie, prawiczki :)

A ja wcale nie chce mieć dzieci więc ten argument jest w ogóle nie trafiony. Poza tym jak już tak sięgamy do praw natury - zapewnienie bytu rodzinie, to należy sobie przypomnieć że prehistoryczny facet, owszem, opiekował się rodziną, dostarczał pożywienia itp, ale jak dziecko trochę podrosło to szedł szukać nowej partnerki.

Gość gość
haha, już ktoś leci robić te rzeczy. Żeby się spuścić wystarczy ręka, albo d****** a nie roszczeniowe babsko. Nikt nie będzie na was robił, a na dzieciach to żadnemu normalnemu facetowi nie zależy. Możecie sobie marzyć, a prawda jest taka, że spotka was jedynie spust do środka, a potem na śmietnik.

Tak, to typowa postawa roszczeniowa. Kobiety jednak by chciały zjeść ciastko i dalej je mieć na talerzu. Chciałyby czerpać korzyści ze swojej kobiecości ale jednocześnie mieć równouprawnienie. x Dla mnie zasada jest prosta - jak kobieta jest ze względu na pieniądze to się ją kupuje. A jak się kupuje to się wymaga. Jeżeli facet kupuje kobietę to ta ma chodzić jak zegarek a jak nie to won.

Gość gość
Temat założony przez roszczeniową, starą lochę z kafe bajkę, która na pewno sama nie posiada i nigdy nie znajdzie faceta z tymi wszystkimi atrybutami. To tylko jej platoniczne wymysły. Wpaja kobitom, że mają szansę na coś takiego, bo wydaje jej się, że w ten sposób coś zmieni i się zemści za to, że sama nie może takiego czegoś znaleźć, a temu co napisała przeczy choćby fakt, że ja grosza przy doopsku nie mam, a mogę ****ać ile chcę i to młodszych dziewczyn niż ta stara locha.

Gość gość
Myślicie tępe, stare kwoki, że ktoś będzie robił na wasze zmarszczki, skoro za darmo, bez grosza przy doopsko, mając jako taki wygląd można ****ać licealistki, bo dają za sam fakt, że koleś jest starszy i są znacznie ładniejsze, mają mniejszy przebieg i mniej fochów. Dla was to już zbierać hajs, ale na nagrobek.

Gość gość
zresztą co wam to kobiety da? Nawet jak znajdziecie faceta z kasą, majątkiem i wyglądem to będziecie bardziej nieszczęśliwe niż każdy frustrat z tego forum, albo menel bez internetu, bo będziecie tylko gnić, kupować ciuchy, dostawać chwilowy zastrzyk satysfakcji, a potem zblazowanie, przymulenie, rozkład ciała, zarastanie ropą. Nie będziecie nawet wiedziały czemu jesteście nieszczęśliwe, a ja wiem czemu. Bo uzależniacie się od rzeczy materialnych, faceta z pieniędzmi, opinii innych i wszystkiego co daje chwilową satysfakcję, a na dłuższą metę unieszczęśliwia. Więcej szczęścia i satysfakcji z życia ma ktoś kto ciężko pracuje na kawałek chleba, ale ma poczucie przyjemności, akceptacji siebie i zadowolenia z tego co ma, niż wy xiężniczki tonące w luksusach, zgniłe i zblazowane, bo nie da się nudy i niskiego poczucia własnej wartości zabić kasą. Od bajki bije to na kilometr.

A to też fakt, niektóre kobiety mają takie wymagania i myślą że facet im będzie usłużny tylko dlatego że potomstwo urodziły. Pomijając już to, że to raczej kobietom zależy na potomstwie to ciekawi mnie jak te kobiety widzą w tym wszystkim swoją role. Lat przybywa, cycki zaczynają wisieć, pośladki marszczyć i co wtedy? Jak podchodzimy tak biznesowo to się to nazywa "niezgodność towaru z umową"

Gość gość
hahahahhaha.......ale sie zlecieli golodupce I zlorzecza hahahah Tak jest panowie......jak ster przyslowiu mowi: "chcesz miec pania to rob na nia". Wy co najwyzej mozecie miec tanie zdziry, ale I tak musicie I'm zaplacic, bo za darmo zadna by was nie chciala......wy wiecznie mlode polackie adonisy....uhahhahahaha

Gość gość
Dlaczego zawsze tylko chlopaki maja ,miec forse,samochody,mieszkania,samoloty,duzego czl///onka.maja byc przystojni,wierni,hojni.A wy nic tylko byscie chcialy wszystko miec od razu gotowe.Dzi////'wki.

Gość gość
chyba wiecej agresji jak kobiety to nikt niema , nie ma bardziej zazdrosnych niz kobieta, interesuja sie tylko portfelem mezczyzny,

Gość gość
Dziewczyna, która leci na kasę nigdy nie bedzie szanowana przez druga osobę.

Gość gość
A ja jester kobieta I wlasnie takie co ciagna od faceta kase ile sie da szanuje. Przynajmniej cos z zycia maja a nie jak ta reszta co z milosci, a potem zostaja z reka w nocniku

Gość gość
A swoją droga, sporo zarabiam, moi rodzice tez sa majętni i przed ślubem nie ma opcji, zeby nie podpisać intercyzy. Jak dziewczynie to nie odpowiada niech sie wali.

Gość gość
hahahah beka z facetów na tym temacie :D dusigrosze, ciułacze nieudolni :D

Gość gość
Tragedia. Ja mojego chłopaka kocham mimo, że nie ma milonów. Czasem on zapłaci za wypad na jedzenie (kfc, kebab etc.), czasem ja to zrobię, i nie jest to dla mnie obelga. Nie czułabym się źle, gdybym zarabiała więcej od niego. Nie chcę od niego kwiatów, jedyne czego od niego chcę to jego obecność. A loszki które lecą na kasę i wygląd to zwykłe domowe k***wki, gardze wami :')

Gość gość
A co to za facet, ktory nie potrafi zapewnic rodzi nie bytu!!!!!

Gość gość
Ta, co innego żona i rodzina, a co innego zwykła dziewczyna. Zapłacę za kolacje lub za jakiś wypad, ale wakacje lub jakieś drogie prezenty odpadaja. P********e utrzymanki, do roboty sie wziąć, a nie żerować na innych.