Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlondynkaPyta

Gdzie w Krakowie można kupić męską teczkę, torbę do pracy?

Polecane posty

Gość BlondynkaPyta

Gdzie w Krakowie można kupić męską teczkę/torbę do pracy? Tylko nie piszcie "Galeria taka a taka" tylko podajcie proszę namiar na konkretny sklep. Nie potrafię nic sensownego znaleźć przez Internet, może ktoś pomoże :) Był kiedyś taki sklep przy Piłsudskiego, ale zlikwidowali go. Dziękuję.

Gość gość
to ma być skórzana torba ? z paskiem czy na uchwyt ? z usztywnianą kieszenią na lapka ? w sklepie kari widziałam parę jakichś męskich toreb , ale nie przyglądałam się zbytnio co to za jedne

Gość BliodynkaPyta
Dzięki :) Niekoniecznie skórzana, Na uchwyt, bez usztywnianej kieszeni na laptopa. A jaki jest tam mniej więcej przedział cenowy? Kupię coś za np, 130 zł, czy to są ceny 300-600 zł?

Gość gość
Sporo ładnych teczek męskich jest na www.slowbag.pl Największą zaletą jest wysoka jakość tych wyrobów, a do tego cała galanteria jest ze skóry. Producent naprawdę bardzo się przykłada.

Gość MarcinKedziora

Ostatnio kupiłem torbę od https://sklep.solier.pl i jestem bardzo z niej zadowolony, więc mogę Ci szczerze polecić. Jest to Polska marka, tworząca rzeczy z naturalnej skóry, mam od nich torbę i portfel i są wykonane na prawdę na najwyższym poziomie.