Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kobietach które ubierają się jak ostatnie kúrwy?

Polecane posty

Gość gość
moja matka się tak ubiera mówię jej że wygląda jak prostytutka a ona nic z tego sobie nie robi ojcu też to mówię a on się cieszy że ma "ładną" żonę i koledzy się za nią oglądają :O ojciec wygląda zresztą jak dziad z pod monopolowego

Gość gość
taka jest moda teraz wszystko jest wyuzdane ciężko znaleźć coś skromnego

Gość gość
taka moda

Gość Przemo 23
mniam........

Gość gość
takie czasy

Gość gość
kobiety ze wschodu uchodzą albo za kompletnie grube i zaniedbane albo za z wyglądu prostytutki i to ma odzwierciedlenie w Polskich sklepach z ubraniami...

Gość gość
Uwielbiam takie kobiety

Gość gość
Nie podoba mi sie to, ale ich sprawa

Gość gość
W tym koorewskim ludzkim wyuzdanym nęcącym świecie zmysły słabych mężczyzn wystawiane są na próby a kobiety tracą bo zmuszone są odgrywać niemal nieustannie rolę k****iszonów potencjalna ogólna degeneracja dobrego smaku i wyższych wartości jakby na tym świecie nic innego nie miało znaczenia bo podporządkowane jest wyłącznie śmierdzącemu seksolizmowi.Autor tego tekstu to nie zdziwaczały ramol ale ktoś kto zna smak życia i docenia subtelny seks który wysoko sobie ceni.

Gość gość
A jak się ubierają OSTATNIE K/UR/WY??? sorry, ale nie mam pojęcia! może kabaretki? miniówki? nie wiem!

Gość gość
No óbierajom siem nie tak jak pierwsze kúrfy

Gość gość
Kobiety wyuzdane szatański pomiot wymiot społeczny samounicestwienie zbradziażenie ogólnonarodowe niskie wyuzdane instynkty i żadnych wyższych wartości.

Gość gość
KUFY ubierają się bardzo oszczędnie sępiąc na towarach ale konsekwencje totalne są opłakane.Pełne domy dziecka brak wychowania niedopilnowanego w wychowaniu społeczeństwa single rozwody brak odpowiedzialności młodych pełno na każdym kroku bałamutnej erotyki ISTNA SODOMIA I GOMORIA na każdym kroku w tekstach podtekstach powietrzu myśli mowie i działaniu?

Gość gość
I nie ma winnych a cały naród płaci frycowe coraz bardziej miałkie życie wśród coraz bardziej z jednej strony zagubionych a z drugiej coraz bardziej rządnych nienasyconych i zdziczałych w swych zachciankach ludzi?

Gość gość
wygladaja jak d****i

Gość gość
DOKŁADNIE !!!

Gość gość
Mnie normalna szanująca się kobieta bardziej pociąga w swej skromności w ubiorze aniżeli jakiś k***iszon który niepotrzebnie drażni i narzuca się totalnie .Taką mam za nic i przy byle okazji okazał bym z chęcią co czuję i myślę aż by reformy zgubiła.