Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie Alicja

Polecane posty

Gość gość

Ladne. Ja nie potrafie wybrac jest tego tyle. Maz nie chce mi pomoc bo powiedzial ze co chwile zmieniam a jemu sie podoba Anna i Marysia nic innego. Na poczatku cgcialam Liwie ale z czasem tak mysle ze to nie szczegolnie brzmi. I od jakiegos czasu mysle bad Alicja

Gość gość
Lepsza Alicja niż Anka (nimfomanka) albo Marysia (sierota) niedobrze mi też od Nicola i Zosi i Tosi

Gość majgość1
Moja córka ma Alicja . W grupie przedszkolaków jest tylko ona, w zerówce jest i jedna w 6 klasie . Alunia alutka wołają. Ale przeważnie Alicja takie piękne imię :)

Gość gość
A mnie sie Alicja bardzo podoba. Normalne polskie imie. Nie jakies zdziwaczale

Gość majjj
ja chce dać tak na imię córce :) bardzo ładne imie.

Gość Kasia12349
Sliczne imie, podoba mi sie tez: Tosia,Ania, Hania, Lena i Amelia Nie lubie takich imiona jak Jessica, Angelika, czy Vanessa lub Violletta chcialabym bardzo miec na imie Alicja, piekne imie, kojarzy mi sie z alicja w krainie czarow xd Niestety mam na imie Kasia ale no nic nie poradze

Gość gośćanna
Co prawda to prawda. Jest to ladne, normalne polskie imię aczkolwiek znałam dwie i.... no poprostu one nie były fajne że tak to ujme. Jesli wy chcecie z tych starszych imion to polecam Helenke, Gabriele, Maje, Rozalie, Róże a ostatnio spodobała mi się Stasia(Stanislawa).