Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pocieszny123

Czy można coś zrobić z takimi zębami? :)

Polecane posty

Hej :) Witam - nie wiem czy dobrze trafiłem bo to bardziej kobiece forum ale pomimo wszystko spróbuję. Mam na imię Wiktor jestem z Warszawy mam 26lat. Moim odwiecznym kompleksem są moje zęby - [IMG]http://i59.tinypic.com/24350d4.jpg[/IMG] Czy ktoś ma jakieś doświadczenie ze stomatologią estetyczną i może mi podpowiedzieć czy jest szansa na naprawę mojego uśmiechu? Orientacyjny koszt? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie Wiktor

Gość stomatolog1965
zakleić gumą do życia lub powybijać i wstawić nowe

Gość pocieszny123
No bez przesady... :)

Gość gość
ale ten mak z zęba mógłbyś usunąć.

Gość gość
Wiesz co poszukaj jakiegoś forum o tematyce medycznej i tam zapytaj, tutaj nie licz,że ktoś kompetentny się znajdzie i Ci oszacuje koszta :)

Gość gość
Aparat ortodontyczny i zeby bedziesz mial jak z reklamy. Mozesz tez sprobowac z licowkami, ale szkoda Twoich zebow, bo sa naprawde bardzo ladne.

Gość pocieszny123
A ile trzeba taki aparat nośić? A słyszeliście o wypełnianiu przerw kompozytem?

Gość gość
jak pozalepiasz te luki kompozytem to koło zębów własnych będzie ciężko utrzymać higienę,tam bedzie się gromadziło jedzonko,bo tego nie doczyścisz,a za chwilę próchnica i cała reszta zęby są ładne,tylko trzeba się do ortodonty wybrać,żeby te zęby "ściągnął" w ładny łuk,a jak zostaną jakieś luki,to dopiero jakaś protetyka,najpierw idź na konsultację do ortodonty,niech Ci porobi RTG panoramiczne i zaplanuje co i jak

Ok jutro zasuwam do ortodonty! No i właśnie wygoglowałem, że są aparaty całkowicie niewidoczne! Bo już się bałem, że będę musiał się pokazywać z tymi drucikami. Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i słowa otuchy:)