Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście zareagowały na faceta, który?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie jakbyście zareagowali na faceta -pali papierosy -ubiera się na sportowo -nie pracuje -mieszka z babcią -ma 22 lata -nie ma auta -nie studiuje -jest bardzo fajny z charakteru, miły i czuły Czy taka osoba jest w waszych oczach stracona?

Gość gość
papierosy skreślają go u mnie automatycznie

Gość gość
Babcia go utrzymuje? Zenada... Daj sobie z nim spokój, no chyba,ze chcesz utrzymywać nieroba..

Jest skreślony: nie pracuje i nie studiuje? To co robi? Siedzi na tyłku i się po nim drapie?

Gość gość
Nie pracuje - skąd ma kasę na pety? Aha, bo mieszka z babunią. Obibok i krętacz. Oczaruje swoimi maślanymi oczkami i będzie wykorzystywał. A nawet jeśli intencje będzie miał szczere to nie będzie z nim przyszłości, bo nic nie zapewni swojej drugiej połówce.

Gość gość
Nie pracuje, nie studiuje to właściwie skąd ma pieniądze na swoje utrzymanie ?Zabiera wszystko swojej babci? Nie no wstyd trochę. Poza tym nie lubię palaczy.

Gość gość
Znałem takich, dziś są poważanymi w półświatku gangsterami u których zawszę dostanę to czego chcę.:classic_cool:

Gość gość
dobry, miły, czuły...wykorzystujący starą babcię.

Gość gość
Dodam, że chciał wyjechać do pracy za granicę ale powiedział, że nie może zostawić babci. Czyli nie polecacie? Darować sobie? Kurde już trochę na siłę szukam, bo mam 22 lata a nigdy nie miałam chłopaka- w związku z tym jestem wciąż nieśmigana, że tak się wyrażę. A to już chyba wstyd w tym wieku :(