Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta wartosciowa i wierzaca moze ubierac sie seksownie

Polecane posty

Gość gość

seksownie i troche wyzywajaco? jestem wartosciowa, wierzaca, mam 27 lat, mialam tylko 1 faceta w lozku, nie pije, nie pale, nie chodze po klubach, jestem domatorka, ale lubie sie seksownie ubierac i boje sie ze faceci moga sugerowac sie po wygladzie, juz kiedys uslyszalam ze nie wygladam na kogos tak bardzo wierzacego bo mam za krotka bluzke

Gość gość
oczywiście ze tak! To że jesteś wierzącą osobą z wartościami, to nie oznacza, że masz chodzić w worku pokutnym

Gość gość
czyli jak? bierzmy pod uwage ze jest XXI wiek

Gość gość
ogladałam juz to, czytalas komentarze jak ja wszycy jechali ?

Gość gość
Ćiągle nienasycone czekacie na jeszcze lepszą partię niż tą którą macie i ktoś się zaangażował i lokuje uczucia a wy wyzywające niczym w dalszym ciągu nie gardzicie tylko w swym wyuzdaniu kombinujecie wciąż i kalkulujecie jak znaleźć się w jeszcze bardziej różowej bajce.Chore z urojenia i mogę pracę doktorską napisać na temat takiego powszechnego patałajstwa pod skromnym i zwiewnym płaszczykiem niewinnej pseudo przyzwoitości.Mam jedną kobietę i kocham życie i wiele błędów ludzkich jestem w stanie zrozumieć ale zachowanie sporego procenta'' pseudo kobiet''jest delikatnie mówiąc chore i daje zły przykład młodym .