Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia343

Czy to normalne ze lubie sie lizać z kolegami?

Polecane posty

Gość Natalia343

No bo lubie sie calowac z jezyczkiem z kolegami i myslalam ze to normalne ale tak teraz stwierdzilam ze moje kolezanki maja np chlopaka i jak zaczynaja z nim chodzic to jest ze np po pierwszym tygodniu buziaczek w policzek potem w usta i tak dopiero po mniesiacu beton, a ja sie betonie z ludzmi ktorych poprostu lubie i nie koniecznie musi mnie z nimi cos laczyc. Czy to normalne? (Mam 14 lat)

Gość gość
Może nie każdy chce od razu tak się całować.

Gość gość
Nie to nie normalne

"betonie", tak to się teraz nazywa :D ? Ja się w ogóle dziwię, co to są za 'związki' w wieku 14 lat :D Nie wiem czy to jest normalne czy nie ale wiem, że Twoja buzia musi być niezłym kłębowiskiem bakterii i wirusów jak wymieniasz ślinę z każdym kto jest pod ręką :P Przy takim prowadzeniu się łatwo o meningokoki a od meningokoków o sepsę :P

Gość gość
przejdzie ci z czasem

Gość natalia343
Do #shaf78 : tak wsumie to taka wymiana sliny to tak jakbym pila z kims z jednej szklanki xd na to samo wychodzi xd no a przeciez nikt nie nosi ze sb swojego kubka tylko wszyscy pija z jednej butelki xd

Gość gość
-10/10 czemu zawsze jak udajecie dzieci to walicie takie orty?

Biedne masz towarzystwo, że na imprezie musicie wszyscy pić z jednej szklanki hahahah ;D Dla Twojej informacji, picie z jednego naczynia też nie jest wskazane( poczytaj o meningokokach) podobnie jak dawanie sobie 'szlugów" z jednej fajki. Ogólnie to się dziwie, że chce ci się lizać brudne i pełen bakterii pyski (rozumiem jeszcze jak to się robi z ukochaną osobą). Jeszcze jak taki absztyfikant nie umyje zębów z rana to w ogóle świetnie :D No ale kto co lubi...podobni niektórzy lubią lizać sobie tyłki a innym sprawia przyjemność okaleczanie się więc nic mnie już nie zdziwi na tym świecie.

Gość natalia343
Lol to chyba serio poczytam bo szlugami tez sie tak zawsze dzielilismy xd a co do okalecznia sie to nie tak ze to sprawia przyjemnosc i jest przyjemne tylko jak sie chce zapomniec o bolu psychicznym i przenies go na bol fizyczny no i niektorzy lubia patrzec jak krew plynie xd osobiscie uwazam ze wiekszosc ludzi ktora sie tmie robi to na pokaz zeby zwrocic na sb uwage xd

Gość gość
Normalne tez tak robie^^