Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypiszcie pięć atrakcyjnych rzeczy w swoim wyglądzie

Polecane posty

Gość gość

To podobno podnosi pewnosc siebie :) To ja zrobie swoją liste , i czekam na waszą 1. Duże kasztanowe oczy 2.Zgrabny tyłek 3. Ładna karnacja 4.Zadbane gładkie ciało 5. Lubie swoje cycki i ich rozmiar C :)

Gość udajezesiesobiepodobam
1.zgrabne,szczupłe chude nogi 2.szczupła sylwetka 3.ładne usta 4.płaski brzuch 5.wystająca pupa

Gość gość
1. jestem zdolna nieslychanie 2. najpiekniejsze mam ubranie 3. moja buzia tryska zdrowiem 4. jak cos powiem to juz powiem 5. w szkole mam najlepsze stopnie 6. spiewam lepiej niz w operze 7. swietnie jezdze na rowerze 8. znakomicie muchy lapie 9. wiem gdzie wislajest na mapie 10. jestem madra, jestem zgrabna, wiotka, slodka i powabna :classic_cool:

Gość gość
1 wlosy 2 oczy 3 tylek 4 nogi 5 hm...

Gość gość
WCALE SIĘ TYM NIE DOWARTOŚCIOWAŁAM

Gość PanGag
a co z klepkami mózgowymi, czy są chociaż DWIE jak u kury aby nie dziobała w tym miejscu , w którym się przed chwilą wykasztaniła ?

Gość gość
nie bede wymieniać bo musiałabym wymienić wszystko

Gość gość
1. Uroczy uśmiech 2. Fajny tyłek :P 3. Biust też niczego sobie 4. Najpiękniejszy kolor oczu jaki widziałam (że tak nieskromnie powiem) 5. mam bardzo małe dłonie które mi się bardzo podobają.

Gość gość
1. Gęste włosy po pas 2. Małe ładne uszy 3. Zgrabny tyłek 4. Zgrabna sylwetka 5. Piersi 70d 6. Twarz nie jest najgorsza 7. Długie kształtne naturalne paznokcie Ale niestety negatywów mogłabym wymienić więcej :-(

Gość gośćan
1. idealna, proporcjonalna budowa ciala 2. twarz (oprócz nosa) 3. włosy 1. nos 2. dłonie 3. nie idealna cera

Gość gość
PanieGag, temat dotyczy WYGLĄDU, a nie innych cech. Czytaj pan ze zrozumieniem.

Gość gośćan
te pierwsze 3 byly na plus, kolekjne 3 na minus

Gość gość
nie będe wymieniała bo musiałabym wymienić wszystko ale najbardziej zadowolona jestem z włosów, bardzo grubych ciemno brązowych i kręconych ale bardziej to fale i oczy mam niebiesko-zielone ciężko określić kolor ale są ładne

Gość gość
ZAZDROSZCŻĘ WAM NAPRAWDĘ, mi się nic w sobie nie podoba, nic.....;(

1. Mam ładne usta 2. Mam fajny biust - 65 G 3. Podobno mam fajny tyłek (ja tego nie widzę, ale ostatnio kumpel mi tak powiedział, więc niech będzie) 4. Mam długą i ładną szyję. 5. Mam ciemne, dość duże oczy, lekko skośne.

Gość gość
chuda wymiary 89 65 91 zaniedbana wiec jak narazie slysze tylko komentarze zrob cos ze soba

Gość gość
kórwy, gdybyście miały cokolwiek ładnego w sobie nie siedziałybscie tutaj :o Tylko na jakimś forum o kosmetykach albo na fejsbuku. ładni tutaj nie siedzą.

Gość gość
ja tylko trzy ,nogi ,cycki,oczy,chociaz twierdzą ze twarz mam ładną ,ale mi się nie podoba

Gość gość
a co ładni nie mogą bawić się netem,zakaz jest?

Gość gość
ładna cera bez zmarszczek i wad ładne usta ładny biust szczupłe zgrabne nogi i małe szczupłe stopy

Gość gość
1. duże szare oczy 2. ładny wzrost(163) 3. grube długie wlosy w jasnym kolorze 4. ok cycki b/c więcej nie mam, mogłabym schudnąć 5-6kg. mam duże stopy.

Gość gość
Pięć ? :O Chyba to jakiś żart. - ciemnoniebieskie oczy i długie rzęsy. I to by było na tyle.

Gość gość
Kurczę... gęste włosy duże usta

Gość gość
kijowy temat ale -włosy - żadna baba w moim wieku takich nie ma i te młodsze też:P - mimo obżarstwa - szczupła figura a jestem już w "podeszłym" wieku - zgrabne nogi i dupa - ostatnio cycki - bo od tego obżarstwa poszło w cycki :D - usta - oczy robią się ładne jak pomaluje jedynie rzęsy - stan paznokci od matki natury