Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi żebym nie jadła

Polecane posty

Gość gość

Najgorzej jak przychodzi nooc :( Dziś udało mi się nic nie zjeść przez cały dzień Okej, zjadłam rano jajecznice , i potem trochę czekolady , ale przez resztę dnia juz nic nie jadlam a to i tak dobry wynik jak na moje obżarstwo Mam 18 lat, 166 cm, 52 kg Wyglądam szczupło , bo nie widać spod ubrania brzucha ,a mi troche odstaje , do tego nie podobają mi się moje nogi bo kiedys byly chudsze , i tak samo moje biodra Czasami czuje się dobrze , czasami świetnie i seksownie , a czasami czuje sie jak świnia.... Nie umiem zrezygnować ze słodyczy , cwicze ale nie widze dużych efektow , nie mam czasu na siłownie czy fitness bo w tym roku pisze mature

Gość gość
kolejna ofiara photo shopa i promocji anoreksji

Gość gość
Żadna tam ofiara , po prostu chce wyglądac tak jak chce , a nie tak jak obecnie wyglądam Wyznaczyłam sobie cel -45-50 kg , płaski brzuch , chude nogi , tyłek bardziej podniesiony

Gość gość
dasz rade

Gość gość
Noi wczoraj udało mi się nie jeść,ale dziś zjadłam połowę opakowania ptasiego mleczka jak świnia :( i kanapki i rybe Jak przeglądałam się w lustrze w przebieralniach to chciało mi się płakać Chciałabym się wreszcie wcisnąc w rozmiar 34 i wyglądać w tym naprawde dobrze I mieć płaski brzuch , i chude nogi

Gość gość
są takie małe sałatki w opakowaniach po 100-300 g. jedz to, kup warzywa, owoce. wyobraź sobie, że wszystko inne to obrzydliwe, pełzające białe robaki, na moją wyobraźnię to działa. odchudzanie i ćwiczenia poświąteczne czas zacząć...

Gość Kasiulek1992
Wiadomo, że każdy ma coś na sumieniu. Ja np. kocham słodycze i zdarza mi się podjadać między posiłkami. Gdy się zapomnę, już po miesiącu wejście na wagę oznacza tragedię i stres. A potem diety, biegi, siłownia... A i tak wszystko na nic. Jednak odkąd pomagam sobie tabletkami Therma Line Fast jest mi dużo łatwiej gubić kilogramy. Polecam wszystkim, którzy mają – jak ja – tendencje do gromadzenia tłuszczyku - http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html

Gość gość
waga to nie jest dobry wyznacznik. ja np. ważę 55 kg przy 170 cm, a jestem tak chuda jakbym z obozu uciekła. to sprawa tego, że regularnie ćwicze (krótkie treningi, często powtarzane, chociaż treningami tego nie mozna nazwać - jakies tam przysiady, pajacyki, skakanka, pompki) i mam więcej mięśni, które też ważą. tłuszcz jest lżejszy. ale mięśnie bardziej przydadzą ci sie niż tłuszcz, więc lepiej zacznij ćwiczyć i po prostu staraj sie wybierać warzywa i owoce.

Gość gość
Czyż nie rozumiesz, ze twój organizm nie chce nic oddać? Nie ma z czego? Chcesz napisać tę maturę, czy nie? Jak chcesz, to zostaw swoje ciało w spokoju. Glodówką nie schudniesz. Jedz 5x dziennie małe posiłki, regularnie. Mózg jest mądry. Jak zobaczy, ze mu nic nie grozi, i innym narządom, to pozwoli na zrzutkę zapasów, choć uważam, ze ich nie masz.