Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu jacyś sataniści?

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem, ale są ewangelicy

Gość gość
ja jestem :)

Gość gość
Nawróćcie się Bozia was kocha!!! Szatan jest fuj i śmierdzi siarką!!! :)

Gość gość
a czemu pytasz chcesz mnie ukamieniowac? najsmieszniejsze jest to, ze zakupilam sobie na stoisku z bombkami pentagram jako gwiazde na czubek, ustawilam ja rogami w gore i nikt sie nie zorientowal :D

Gość gość
a po co ci oni ?

Gość gość
Pewnie są. A w co sorry wierzą tacy sataniści? Mają nadzieję smażyć się w ogniu piekielnym przez wieczność czy o co im właściwie chodzi? Ktoś wie?

Gość gość
To jest przejaw jedynie pseudosatanizmu, dziecko. Pytam się o prawdziwy SATANIZM

Gość gość
Serio pytam. Czym się trudnią ci sataniści i w co wierzą?

Gość gość
A co to jest prawdziwy satanizm?

Gość gość
Jeszcze nigdy nie mówiono kim są ci sataniści prawdziwi i wątpię żeby ktokolwiek wiedział.

Gość gość
Poczytaj na wiki. Sądząc po tym jak się tu ludzie wypowiadają to większość to sataniści, mimo iż są tego nieświadomi:-)

Gość gość
prawdziwy satanista jest amoralny np. orgie przeczytaj sobie biblie szatana nic tam ciekawego nie ma zwykły brak moralności

Gość gość
Satanizm to pojęcie z d**y wyssane herezja, wymysł stworzony na potrzeby filmu fabularnego! Wprawdzie choroba psychiczna różne ma oblicza ale nigdy jednym głosem nie przemawia i nie na taką skalę by świątynie stawiać!

Gość gość
Możliwe. Oglądałam kiedyś taki filmik w sieci jak pozbawieni moralności mężczyźni posuwali pozbawione moralności kobiety na czas Startowały angielka, brazylijka i polka Polka została królową zdobyła pierwsze miejsce na podium miała pół tysiąca posuwaczy.Masakra. Czyli to są sataniści? Czyli są wśród nas.

Gość gość
biblia laveya to tylko taka manipulacja,zeby ludzie mysleli,ze oni nic takiego nie robia..

Gość gość
joyofsatan.org

Gość gość
Ale wy o seksie a przecież są gorsze rzeczy i krzywdy niż bezpruderyjne oddawanie ciała w ogiach? Co mi złego robi banda zboków która ma potrzeba ebać się w obecności setek widzów i kamer? Chyba gorsze jest zbrojenie się handel bronią narkotykami i prowokowanie konfliktów zbrojnych!

Gość gość
Gorsze jest przyzwolenie społeczne na trwonienie podatków z których niejedno istnienie ludzkie szło by ocalić?

Gość gość
Maria Magdalena była prostytutką i Jezus wypędził z niej złe duchy wybaczył grzechy. Mi się wydaje że tu chodzi o to by wybaczać zło i to jest klucz! Szatan jest sprawcą grzechu-mojego,Twojego i każdego z nas To nie są nasze grzechy tylko jego! My mamy wierzyć i kochać DOBRO -wytrwać w tym życiu jak kolwiek parszywe by nie było a BÓG nam wszystko wybaczy!

Gość gość
Maria Magdalena nie była prostytutką to tylko manipulacja KK oni mają alergie na kobiety

Gość Twój anioł stróż URIEL
A co szukasz mocnych wrażeń ? Jeśli chcesz być torturowany/na,zniewolony/na,bita,kopana,poniżana pomyśl sobie co diabeł robi z człowiekiem to męki są niewyobrażalne dla ciała,duszy i umysłu,ale pewnie tego nie zaznałeś/ łaś a może jesteś sadystą/tką który nie ma skrupułów i uwielbiasz się znęcać nad drugim człowiekiem więc lepiej sobie zapamiętaj satanizm prowadzi tylko do piekła a kiedy tam się znajdziesz nie będzie odwrotu .Pytanie tylko czy warto ?To co dajesz sam dostajesz.Lepiej Boga miej przed sobą bo Bóg zawsze może cię wyciągnąć z tego piekła a diabeł cię zniszczy.

Gość uomo
Po co up?

Gość gość
Ja wiem gdzie są. Siedzą często w Warszawie na Wiejskiej.Większość z nich zachowuje się jakby ich opętało:-)

Gość gość
Szukasz satanistów?NFZ,ZUS,urzędy skarbowe tam są. Te przybytki są dziełem szatana,on za tym stoi,że człowiek wymyśla takie straszne rzeczy

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 2014.12.27 Ponoć ja jestem, i "działam przy otwartej przyłbicy" smiech.gif sama nic o tym nie wiem, ale jedna pomarańczka tak mi powiedziała, więc to musi być prawda jezyk.gif x kasiu to niemożliwe przecież masz zakuty łeb.