Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On kocha ja

Pan Bóg nie chce byśmy byli razem czesc druga

Polecane posty

Gość On kocha ja

Wczoraj ten temat zacząłem a dziś powracam. Bo smutno mi bez niej i pusto i umieram wewnetrznie , ale wiem że to iż Bóg nie intewrweniuje wiecej w ta miłość jest karą za to jak traktowaliśmy Go podzcas tego związku. Jak powietrze. Żylismy jakby Boga nie było. Ja wiedzialem ze On jest ale z latwoscia i rzyjemnoscia wpadałemw sidła gzechu które ona na mnie zastawiała. Skonczylo sie marnie. Moja dusza teraz sie regeneruje , ale wciaz za nia szlocha. Boga kocham za pomoc w uwolnieniu sie od grzechu. Wiem że jescze minie troche czasu az na nowo zaczne słyszec głos Ducha Swietego az uwllnie sie od grzechu na dobre . To nie bedzie teraz tak latwe jak było pol roku temu. Za bardzo nagrzeszyłem. Chce wrocic do Boga , ale chce byc z nia przy Nim. Czy to sie kiedykolwiek uda ? Wiem tylko tyle ze zalozylem ten temat aby móc sie wygadac i zrobilem to. Ale kto mnie wesprze...? tego nie wiem. Nie wiem czy ktokolwiek sie taki znajdzie

Gość gość
popracuj nad lepszym prowo 🖐️

Gość gość
Myślę, że to nie zadne prowo.Są tacy dziwni. Kiedyś też jeden taki ode mnie uciekł dla Boga-tak to jakoś tłumaczył.

Gość gość
M to Ty? Poznałeś jakąś?

Gość gość
Tak, uważam, że powinieneś się leczyć.