Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dori8444

Jaki prezent dla przyszłego męża?

Polecane posty

Hej Drogie koleżanki potrzebuje waszej pomocy , jako że nie było mnie w święta w Polsce i w zasadzie będę dopiero w styczniu 2015r chciałam zrobić Mojemu narzeczonemu prezent urodzinowo – świąteczny. On ma urodziny 7 stycznia więc czasu jeszcze trochę jest. Jestem aktualnie za granicą i za bardzo nie ma w Okół mnie jakiś konkretnych sklepów ponieważ do większego miasta mam daleką drogę , chciałabym poprosić was o pomoc co można mu kupić. Ma 32 lata , zainteresowania sport , dobry film , samochody wiadomo.. Będę wdzięczna za okazaną mi pomoc Dorota

Hej Z tego co piszesz ciężko coś doradzić bo podałaś bardzo ogólne zainteresowania. Nie wiemy za bardzo co ostatnio dostał , a może bardziej co mu jest potrzebne... Jeśli ma to być prezent dla mężczyzny to albo skarpety , albo może coś do golenia ? Ewentualnie jakiś lepszy perfum. Stawiam, że skarpet ma dużo bo po świętach tego zawsze nadmiar, jeśli chodzi o zestawy do golenia renomowanych firm, to może znajdziesz coś na stronie strefagolenia.pl A jeśli jakiś lepszy perfum to najlepiej odwiedzić Rossmanna tam też dużo wyprzedaży po świętach jest. Powodzenia Ania

Gość Traja89
Jeżeli to twój narzeczony i nie możesz pochodzić po sklepach to zamów coś przez internet - ale może osobistego. Ja bym pomyślała o wspólny fotoalbumie, gdzie mogałbyś umieścić wasze zdjęcia z zaręczyn, wspólnych wakacji czy pierwszego pocałunku, czy chociażby jakieś głupie śmieszne fotki z dzióbkami :) ! takie jak tu: http://www.fotobook.pl/fotoalbumy.html albo strzelić obraz ze wspólnym zdjęciem, który zawiśnie kiedyś nad łóżkiem w waszej sypialni, o tutaj można coś takiego zamówić: http://www.fotobook.pl/fotoobraz.html :) to bardzo fajne i miłe prezenty, które będą bardzo osobiste - myslę że się ucieszy, przynajmniej mój chłopak się ucieszył jak dostał :) poza tym to jest o tyle fajne, że możesz sobie wszystko przygotować z poziomu laptopa i potem tylko odebrać, albo kazać sobie wysłać do domu i wszystko masz załatwione :)

Gość Mielzkowa
Może jakiś elektorniczny gadżet. Np nawigacja albo smartfon? :) Mój takie rzeczy lubi. Na allinside.pl można kupić takie rzeczy tanio, a jakość jest jak w normalnym mediamarktcie czy innym :)

hee he- a moj ma 13-stycznia urodzinki,kozly - swietny charakter ma, nigdy cie nie zawiedzie,wierny, czuly i doskonaly pod kazdym wzgledem, w pracy,w kuchni, w domu. Ja kiedys kupilam mojemu golarke do golenia filips /jak to sie pisze ?/ jest naprawde super bo goli i masuje policzki, ma tez dluuuga uzywalnosc kosztuje ok.70e, po kilku latach uzywania kupilam mu znowu filipsa i ma do dzis, prawdziwy mezczyzna wie ze codziennie z rana musi sie ogolic ! - jak nie masz kiedy i mozliwosci pobiegac po sklepach to mozesz zamowic w OTTO-katalogu- znajdziesz w internecie- mozesz zamowic katalog- nic nie kosztuje,lub telefonicznie zamow /po niemiecku lub ang./przysla ci za 3-7 dni - masz mozliwosc odeslania paczki za darmo jesli towar nie taki - ja tak robie.

Gość Miśkowska
Też myślę, że elektronika będzie dobrym pomysłem. Znam ten sklep allinside.pl o którym pisze Mielzka i tez mogę go polecić. Kupiłam tam już trochę rzeczy i wszystko elegancko działa. Poza tym taniocha jak za tak dobre produkty. :)