Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z programem otwierajacym zdjecia

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem gdzie to wrzucić, ostatnio coś tam się stało z laptopem i musiałam oddac go do naprawy gdzie wgrano mi system ponownie. W czasie swiat robiłam trochę zdjęć i dziś chciałam je zobaczyć, okazało się ze czesc jest do obrócenia, jedyny porgram jaki znalazłam ze posiadam to Galeria fotografii usług Windows Live. obróciłam sobie zdjęcia i przesuwałam się strzałką do kolejnych zdjęc. Jakież było moje zdziwienie gdy chciałam wybrać zdjęcia najładniejsze okazało się ze nie ma ani jednego obróconego. Czy ktoś może się orientuje gdzie one mogą być? nie ma ich w folderach ze zdjęciami ani koszu, nie mogę ich znaleźć ani po fragmencie ani całej nazwie znajdue oryginały których nie mogę obrócić i maja strasznie długą nazwę .

Gość gość
Musisz zapisać zdjęcia, poza tym jest ok.

Gość gość
ale ja ich nie mam. wrzuciłam z aparatu do folderu, pooglądałam i obróciłam a one znikły z folderu.

Gość gość
Czy program ''galeria fotografi" jest domyślnym programem do otwierania zdjęć?. System Windows jest wyposażony w przeglądarkę fotografii, ale to nie to samo, spróbuj utworzyć nowy folder,przenieś zdjęcia z telefonu i obracaj, wybieraj.Tylko musisz pamiętać żeby odłączyć telefon, aparat od kompa,w innym wypadku możesz usunąć zdjęcia .