Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 17cm taki jest standard naszych rodowitych chłopców

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej

Gość gość
pochlebiaj sobie ty

Gość gość
ponizej 180 to tak, ale powyżej to tylko 12 cm :D

Gość gość
jestem dziewczyną co najwyżej sobie pobułczam, nie pochlebiam większych rozbieżności nie zaobserwowałam

Gość gość
no szalu ni ma polki musza emigrowac

Gość gość
goovno prawda; standard to jakieś 13-14 cm; prawidłowo od góry mierzone. Na 20 facetów, z którymi byłem tylko jeden (słownie JEDEN) miał większego ode mnie, a mam 15,5 mierzone jak należy. Oczywiście każdy z nich twierdził, że ma co najmniej 16 (najczęściej 17-19). Dzięki nim skutecznie się wyleczyłem z kompleksów, bo okazuje się, że mam większego od tych, którzy w necie twierdzą, że mają XL :D

Gość gość
mylisz się chłopaku, ja swoim jako część gry wstępnej fundowałam pomiar linijką - pomiar zrobiony na 100% prawidłowo wg instrukcji

Gość gość
Na 20 facetów, z którymi byłem tylko jeden xxx wpadłes prawiczku :D:D:D pieprzony pedał udaje na forum kobiete i zaklada tematy, ze 10 cm = to idealny penis :D:D zenada

Gość gość
"wpadłes prawiczku smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif pieprzony pedał udaje na forum kobiete i zaklada tematy, ze 10 cm = to idealny penis smiech.gifsmiech.gif zenada" przeczytaj jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz. A jeśli nadal masz problem ze zrozumieniem 3 zdań to cofnij się debilu do podstawówki