Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poprzez sponsoring mozna znalezc meza?

Polecane posty

Gość gość
może nie ma czasu, a jak kobieta nie pracuje poza domem to chyba normalne że trzeba ją utrzymywać, nie ?

Gość gość
d***** czy nie i tak każda daje dla kasy. Przecież tak wyglądają związki i każda relacja z kobietami. Płacisz i masz. tylko jedne dają na pewno a inne udają cnotki.

Facet nie będzie szanował kobiety którą poznaje w ten sposób, a już z pewnością nie zobaczy w niej partnerki na resztę życia. Chyba, że desperat. Pozdrawiam.

Gość gość
czego to się kurwie zachciewa . ciągnąć i morda w kubeł a jak nie to wypierdalać . Kurwa zawsze tylko kurwą będzie i niech lepiej nie marzy

Gość gość
Czyli można udzielić odpowiedzi autorce tenatu: Tak , istnieje pewna grupa sponsorów nazywana desperatami (cokolwiek to oznacza) która będzie miała ochotę stworzyć z Tobą stały i stabilny związek przepełniony wartościami o których wspominałaś.

Gość gość
Taa i przy każdej sprzeczce będzie przypominał jej kim była .

Gość gość
trochę to smutne, że w dzisiejszych czasach porządny mężczyzna chcący stworzyć rodzinę może liczyć jedynie na związek z dziwką czy puszczalską :( masakra jakaś

Gość gość89
Można jeszcze szukać na Ukrainie albo w Rosji , tam chyba jeszcze "normalność" się uchowała (mam na myśli tradycyjny model rodziny ,brak emancypacji , jakas przyzwoitość itp)

Bez przesady są przecież porządne kobiety tylko poszukać i się postarać aby zwróciły na Ciebie uwagę :-) Nic lekko, ale możliwe.

Gość gość
Są i porządne ale chłopie to ze świecą szukać takiej. Albo zajęta albo coś innego. Bardzo mało takich. Generalnie na jedną porządną kobietę przypada kilki porządnych mężczyzn więc walka jest zacięta. Trochę jak poszukiwanie skarbu.

Gość gość
trza zacząć się uczyć rosyjskiego

Gość gość
gościu , już mnie zniechęciłeś.

Gość gość89
Ja osobiście pisałem serio ale akurat ten portal ci podales to ściema

Gość gość
Rosjanki,Ukrainki porządne????chlopie na jakim ty świecie żyjesz, Tam gorsze k/u/r/e/s/t/w/o niż u nas.a on sprzedają sie starym dziadom..

Gość gość89
Eeee, Jak się okaże że k u r e s t w o to się deportuje

Gość gość89
Eeee, jak się okaże że kur es two to się deportuje.

Gość gość
gość wczoraj Skąd wiesz ze "dzifka"? Może jest nawet dziewicą? vvv dziewica co ciagnela druta przystojniejszym i macala sie z kim kto chcial.

Gość gość
Sponsor i szacunek? Za co ma Cię szanować? Wyjaśnij bo nie rozumiem.

Gość gość
gość dziś Rosjanki,Ukrainki porządne????chlopie na jakim ty świecie żyjesz, Tam gorsze k/u/r/e/s/t/w/o niż u nas.a on sprzedają sie starym dziadom.. x Ukrainki nie są chociaż takie agresywne jak polki. A tak w ogóle to mnie dobiłeś chłopie. Gdzie te porządne kobiety? Wymarły?

Gość ckja
Taaa... Brnijmy w utrzymywanie kobiet. A potem dziwicie się, że faceci zdradzają te babeczki, które z czasem robią się kuchto- sprzątaczkami, których jedyną ambicją jest pilnowanie godziny powrotu do domu męża. Czas spędzany bez pracy rozleniwia, a człowiek, który nie konfrontuje się z zewnętrznymi wyzwaniami zaczyna mieć chore mniemanie o sobie.

Gość gość
Albo ze sponsorowane babeczki zdradzaja potem swoich brzydkich sponsorow juz po slubie oczywiscie

Gość ckja
Nie ma już mężczyzn, którzy scałują kobiece łzy a potem będą się z nią kochać całą noc bezinteresownie. Ani kobiecych opiekuńczych ciepłych babaczek. Znak czasów. Za to są sponsoringu, układy, hotele, delegacje. Smutno.

Gość gość
Przepięknie to ujełaś :)

Gość gość
Łzy to słabość, nie można być słabym. A co do kochania całą noc bezinteresownie.. spotkałas się tylko z interesownym?

nie, ale chodzi mi o taką czysta milość, czerpanie z niej energii, pełne zaangazowanie, im więcej dajesz tym więcej otrzymujesz... dzis tylko kazdy liczy i kontroluje- siebie, żeby nie dać za duzo, kogoś, czy nie daje za mało, to nie są łatwe czasy dla milości

Gość gość
Trzeba wierzyć że jednak jest.

oczywiście jest :) tylko ciężko się przebić :) ja czasem wątpię, ale przypominam sobie dobre chwile i wiem, że jest może w dwa-pietnastym coś mnie dobrego kopnie w tyłek w tym temacie :)

Gość gość
d***** to kobieta, nie szanujecie kobiet porzadna? :D jakas maszkara z wielkim nosem i bez cyckow, nie dziekuje