Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Kobiety na portalach to materialistki!

Polecane posty

carooolcia -Pytanie jedno, czemu ma utrzymywać żonę? Nie masz dwóch rączek? Nie umiesz na siebie pracować? Mąż ma na starą kobyłę harować? Dawaj d**y za kasę, przynajmniej do czegoś się w tym świecie przydasz. Z jakiej paki chcesz aby dorosłą babę ktoś utrzymywał? Jesteś jakaś ułomna że pracować nie możesz?

Gość gość
rodzinę tworzą zazwyczaj dwie dorosłe osoby i dzieci. Kiedy jedną z tych osób musi utrzymywać osoba która jednocześnie te dzieci rodzi i się nimi więcej opiekuje to trochę żałosny układ. Równie dobrze można sobie zrobić dziecko z jakimś przystojnym facetem żeby było ładne i zostać samotną matką - jedna parszywa gęba mniej do wyżywienia.

gość dziś -Taaa, i potem z dzieci g****o wyrasta,brak wzorców, synowie stają się c*****i a córki puszczają się z starymi żonatymi facetami, bo szukają ojca.

Gość gość
albo przewalają gruz i chwalą się tym na kafeterii

gość dziś -Skoro Argen chwalił się że przewalał gruz czy zamiatał, odgarniał śnieg itp, to znaczy że robił na tym świecie pożyteczne rzeczy.Chciała byś widzieć jak by ten świat wyglądał, skoro nikt by nie chciał wykonywać prac fizycznych? Wyobraź sobie że każdy nagle powie, że nie będzie pracował w firmie śmieciowej,nagle firmy co usuwają śmieci to nie mają ludzi, wyobrażasz sobie jaki syf by był? Prawda jest taka że urzędnik państwowy,co chodzi w garniturze, to jest społecznym pasożytem a człowiek co zamiata ulice jest od niego 1000 razy pożyteczniejszy. Urzędnik umrze i nikt go nie wspomni, bo nie był nikomu potrzebny,jego praca przynosiła jedynie utrudnienia i biurokracje, a robotnik jak umrze,to wszyscy go wspominają, bo był dobrym fachowcem itp. Wszystkie budowle budowali robotnicy i to jest ich pomnik.

Gość gość
Zgadzam się, że wszystkie zawody są potrzebne, ale są ludzie ambitni i ci trochę mniej. Gościa który od remontów nie poznam na ulicy tak samo jak urzędnika i na pewno płakać po żadnym z nich nie będę przez sam zawód. Prawda jest taka, że każdy kto nie jest twoim znajomym/rodziną ma w d***e ile gruzu przerzucisz - byle by się kupka nie rozlatywała na chodnik.

BSA słusznie jest dumny ze swoich sukcesów zawodowych. Pracuje i cieszy się ze swoich małych i dużych sukcesów. Nie wiem co macie do jego postawy.

Gość gość
Nic nie mam - gdyby nie jego pojazd po Tobie między innymi ;)

Równei dobrze mógłby napisać że puszczam sie z brunetami, jest tak abstrakcyjny że tylko mnie śmieszy :)

gość dziś -Z tym że urzędnikowi praca nie da satysfakcji,bo on jest na tyle mądry, że wie iż jego praca jest nic nie warta, ma sztuczne stanowisko pracy, płacony jest tylko i wyłącznie dzięki podatkom a do tego leci w kulki i nawet nie wie za bardzo czym się zajmuje.Natomiast konkretna i rzeczywista praca daje satysfakcje, jak mechanik naprawi auto, to ma satysfakcje, jak budowlaniec skończy prace i widzi swoje postępy to ma z tego satysfakcje,jak rolnik zbierze żniwa to ma z tego satysfakcje, a taki urzędnik z czego może mieć satysfakcje? Przecież jego staniowisko i zajęcie nie jest żadnemu człowiekowi do szczęścia potrzebne.

Gość gość
facet ma byc zaradny

Gość gość
szczerze mówiąc spotkałam wielokrotnie bardzo pomocnych urzędników, pewnie jakąś satysfakcje z wykonywanej pracy mają. Osobiście wolałabym być urzędnikiem niż pracownikiem fizycznym - kwestia preferencji, ambicji czy zdolności. Co do kwestii tych "pomników" - pamięta się, jak już, imię architekta, nie gościa który podawał cegły.

gość dziś -W czym urzędnik może ci pomóc? Chcesz wybudować dom, kupujesz działkę budowlaną, działka jest twoja, potwierdzona notarialnie, wpisana do ksiąg wieczystych, chcesz wybudować sobie własny dom, za własne pieniądze. Ale jest biurokracja i brakuje ci pozwoleń urzędników, chcesz mi powiedzieć że chcesz podziękować urzędnikom że był dla ciebie miły i cię pokierował w tej biurokracji? Dla mnie dobry gość,to taki co mi naprawi auto za niską cenę a nie urzędas,co łaskawie będzie dla mnie miły i da mi pozwolenie abym sobie na swoim terenie, za swoje pieniądze mógł łaskawie wybudować dom. Powiedź mi, na czym ludzkość w naszym kraju by ucierpiała,gdyby wywalić wszystkich urzędasów? Co byśmy na tym stracili?

Gość gość
zasady są po to żeby nie umawiać się na gębę i żeby nie było samowolki (np. sąsiad buduje dom przy płocie, zaraz obok twojego, wysoki na piętra). Więc tak, jak pomoże mi się połapać we wszystkim związanym z biurokracją to mu bardzo podziękuję.

gość dziś - A ty wiesz ile kosztują wieżowce? Po co ktoś miał by budować dom wielopiętrowy, skoro to masakryczne koszty są. Ty musisz być na 100% baba,bo myślisz że na wsi, na środku pola, z dala od cywilizacji,ktoś wybuduje drapacz chmur.... Typowa baba z ciebie, co nawet w życiu nie wybudowała budy dla psa i nie wie że bredzi,jak idiotka. Chyba nawet nie wiesz jakie są różnice w budowaniu budynków dwupoziomowych od budynków wielopoziomowych. Dziś miasta się proszą, aby na ich terenach wybudować wieżowce, a jak na razie to budują sklepy jednopoziomowe...

Gość gość
jest sporo bogatych ludzi którzy budują sobie domy...typowy robol jesteś - nie wiesz, że są ludzie którzy mają za dużo pieniędzy :D

AlicjaDonnikova dziś -Zawsze można zastosować system 69:P

gość dziś -To niech budują domy, są działki budowlane,mają kase, to niech budują, gospodarka pójdzie w górę, bezrobocie spadnie i wszyscy będą zadowoleni, tylko po co ten urzędnik? Pozwolenie na budowę i tak wyda, ale ile z tym biurokracji a czasami i w łapę muszą dać, aby było szybciej.

Gość gość
typową babą :) no właśnie o to chodzi, żeby nie budowali gdzie popadnie.

gość dziś -Taaa, wybudują na środku pola, gdzie nie ma drogi, wody,prądu,kanalizacji...:D Jaka ty głupia jesteś. Jak masz działkę, to jej wartość zależy od tego, co na tej działce jest, jak znajduje się tam rurociąg z wodą, są słupy z prądem, jest kanalizacja, droga a do tego gaz,to twoja działka budowlana jest rozchwytywana, chciała byś mieszkać w środku lasu bez wody,prądu, drogi itp? Założę się że obciąganie i ściąganie majtek przed facetami lepiej ci wychodzi, niż praca urzędniczki.

Gość gość
Gdyby budowali na środku pola to by nie nie interesowało, jak wybudują taki koszmarek rzucający cień na całą działkę sąsiada to wtedy jest problem...zwłaszcza jak potem okazuje się, że ogłaszają bankructwo i nie można nic z tym pustostanem wybudowanym bez zgody zrobić (przykład sąsiadów mojej rodziny). I na tym kończę dyskusję dotyczącą zapotrzebowania na urzędników.

gość dziś -Ale przecież twoi sąsiedzi mieli zapewne pozwolenia urzędników....:D O co ci chodzi? Nikt nie chciał cię znów przelecieć?

Gość gość
właśnie nie posiadali pozwolenia, to nie byli moi sąsiedzi więc historii do końca nie znam, ale dom miał zostać wyburzony (jak stał tak stoi). Przelecieć to można ciebie (jak znajdziesz chętnego).

gość dziś -I co ci ten dom przeszkadza, skoro nie jest na waszej działce?

Gość gość
czasem jest to prawda, czasem nie. ja swoją dziewczyne poznałem www.dyskoteka.co i jak narazie układa nam się wyśmienicie :)

Gość gość
Facet powinien mieć pracę - sorry, ale nie wyobrażam sobie innej opcji.

Gość gość
ale co kobieta ma robić z facetem, którego nawet na prezerwatywy nie stać? x lol, 5 zł paczka. nie wierzę że faceta nie stać na to!