Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Kobiety na portalach to materialistki!

Polecane posty

Gadałem z jedną, i mnie komplementowała, a jak jej napisałem, że nie pracuję i nie studiuję, to się słowem już nie odezwał. Co za dziw..a. :D Mogła cennik od razu podać.

Looooser-Jak byś zareagował na kobietę, która ma 30 lat, nie pracuje i nigdy nie pracowała, związał byś się z taką?

Looooser-A tak osobiście jak mogę spytać, to ty naprawdę nie masz żadnych dochodów z pracy? Nie zbierasz puszek, złomu czy makulatury? Jak by ktoś ci zaproponował prace dorywcze,naprzykład na budowie,w ogrodzie itp. Przecież jest wiele nowobogackich, którzy szukają ludzi do koszenia trawy,porządkowania itp.Można też ulotki roznosić czy jakimś drobnym handlem się zająć. Zawsze swój własny grosz się przyda.

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu

Gość gość
ta kobieta nie była materialistką. to normalna, zdrowa reakcja na kogoś, kto mimo 30stki na karku jest leniem, nierobem i lewackim propagandzistą. co ci zresztą po cenniku, i tak cie nie stać

Gość gość
czy kobieta spotykałaby sie na sex z prawiczkiem 33letnim mieszkającym z rodzicami, niepracującym i niezbyt zainteresowanym pracą, gdyż ma rente socjalną wysokosci około 600zł i niezbyt widzi sie w społecznych rolach. -niech prawiczek kupi sobie kozę

Nie mam żadnych dochodów, ale włąśnie jużbardziej o takich zleceniach myślałem, niż o etacie. Tylko teraz jest zimno, budowlańcem nie jestem, mam uczulenie na trawę, także wielu fajnych ofert nie ma.

Gość gość
masz uczulenie na trawę? ojej ojej. zatrudnij się w zk jako żywy masturbator

"Looooser-Jak byś zareagował na kobietę, która ma 30 lat, nie pracuje i nigdy nie pracowała, związał byś się z taką?" BSA czasem to nawet Ty coś mądrego napiszesz ;)

Looooser -Ja p*****le, ty masz chyba uczulenie na prace.Nikt budowlancem sie nie urodził, ja na początku pustaki podawałem i zaprawę mieszałem, ściany kułem, farbę zdzierałem itp,nikt fachowcem mnie nie urodził,wszystko szło etapami.Mechaniki też się nie uczyłem a kosiarkę,traktor czy piłę to naprawię... Loooser,nie rób z siebie totalnej c***y... Facet chyba w końcu jesteś,w portkach chodzisz.

Gość gość
to jest zywa pipa gdyby nie kafeteria to bym nie wiedzial ze tacy ludzie istnieja :classic_cool:

Gość gość
To nie znaczy o materializmie tylko o mądrości życiowej, nikt nie chce lenia i prostaka na dodatek. A jak tak bardzo nie odpowiadają ci kobiety tutaj, to wejdź na jakiś azjatycki portal. Polki nie maja strasznie dużych wymagań, aż sama się im dziwię.

fikuMikuu -Ja zawsze pisze mądre rzeczy, tylko ty nie doceniasz mądrości brunetów ;)

A swoją drogą to się zastanawiam, jak by Loooser napisał że utrzymuje się z zbierania złomu, to czy nadal by z nim pisała.

Po za tym może jest coś w racji autora, bo skoro Loooser nie zaproponował jej związku ani się jej nie oświadczył, to niby czemu miała by przestać pisać z bezrobotnym? Skoro jej się fajnie pisałoitp. Chyba że jak wy z kimś piszecie, to od razu myślicie że to będzie wasz przyszły chłopak,mąż itp.

Gość gość
jak to Polki nie mają dużych wymagań - samo to, że mają wskazuje że są leniami, facet od zasponsorowania i roboty:D no ale wiadome, kobieta z natury pita

fikuMikuu -Znamy twoje upodobania i poglądy, wiemy że ty chcesz jedynie inżyniera na stanowisku,mimo że sama jesteś po jakiś nicniewartych studiach i pracujesz jako uciecha dla kierownika,bo ci tatuś załatwił...

Gość gość
19:25 no cóż, z ładnego garnka się nie najesz, a co do dopiero jak jest brzydki i głupi.. Tak, polki nie maja dużych wymagań w porównaniu do innych nacji, na ulicy często widać ładne dziewczyny z obleśnymi drechami.

fikuMikuu -Pracę, a skoro ci nie załatwił,to pracujesz na najniszym szczeblu.Ja w twoim wieku miałem już pod sobą swoją brygadę,mała bo małą ale zawsze była to duma że się jest już majstrem.

Gość gość
BSA nie przechwalaj się tak frajerze :o

gość dziś -Czymś się w życiu pochwalić musze,akurat z tego byłem dumnny. Życie zawodowe też daje mi satysfakcje.

Gość gość
trochę to nie poważne ale jak tam se chcesz :o

Gość gość
no to se przewalałeś ten gruz, jak uważasz sie przez to za dumnego to współczuje.

Gość carooolcia
każdy facet musi mieć stały dochód żeby utrzymać żonę i dzieci,nawet jak by cię kochała jakąś to cię zostawi bo by musiała charowac na siebie i ciebie a j tak by brakło na oplaty

Gość gość
no faktycznie...d****** że nie chce gadać z takim leniem...

Gość gość
bo loooser tylko bierze kase od rodziców i wydaje je na zdrapki