Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćIwka

Jakie są wasze opinie o imionach: Nadia i Martyna

Polecane posty

Gość gośćIwka

Witam. Temat podobny do wielu innych. Podobają mi się te dwa imiona. Co o nich myslicie? Rowniez poproszę o wypowiedź mamy których córeczki takie własnie imiona noszą :)

Gość gość
Juz Nadia bardziej

Gość gość
Mam przyjaciólke Martyne.. ojjj cięzki charakterek ma;D

Gość gość
Obydwa straszne

Zadne bo wszystkie oklepane i ruskie. Nadia to skrot od ruskiej nadiezdy a ja nienawidze ruskow

Gość gość
Oba imiona brzydkie. Nie możesz wybrać ładniejszego, polskiego imienia dla dziewczynki? W głowach sie przewraca tym rodzicom.

Gość gość
Nadia bardzo ładne. Podobnie jak modne ostatnio Lena.

Gość gość
Moja córka ma na imię Kasia, Hanna.Nadia, czy Martyna to straszne imiona!

Lena srena niedlugo same leny w pl beda, ruski wymysl z serialu na dobre i na zle. Jak bd serial z imieniem alosza to wszystkie matki beda tak dzieci nazywac

Gość gość
Marino! W Rosji nie występuje forma "Lena"

Gość gość
Martynka sliczne, Nadia oklepane. Ja bym coreczke nazwała Klara, Nina, Iga, Marianna lub Wiktoria choć ostatnio bardzo popularne.

Martyna kojarzy mi sie z takim dziecinnymi osobami. Nadia ładnie. Jak kiedeys będę miała drugą córkę to będzie Karina

Martyna mi się bardzo nie podoba. Nadia to zagraniczne imię, a ja uważam że polskie dzieci powinny mieć polskie imiona.

Gość gość
Nadia nieładne imię, Martyna jest ok.

Gość gość
Martyna- okropne, samo imię średnio mi się podoba. Dodatkowo znam 2 osoby o tym imieniu i mają paskudne charaktery, wredne i fałszywe larwy, nie mają facetów mimo wieku ( obie ok. 30 lat), jak tylko jakiś facet się nimi zainteresuje to max miesiąc i facet nagle i całkowicie zrywa kontak. Okropne są- nie tylko faceci, ale ogólnie otoczenie za nimi nie przepada, bo to wyjątkowo egoistycznie i roszczeniowe baby! Połączenie ich charakteru z brakiem chłopa to mieszanka wybuchowa! :D Wiec ja bym w życiu dziecka tak nie nazwała przez wizję takiego podłego charakteru! Nadia- mimo, że faktycznie pochodzenia rosyjskiego zdecydowanie ładniejsze. Ale też jak dla mnie bez rewelacji. Mi dla dziewczynki podobają się imiona: Ewa, Izabela, Eliza, Karolina.

Gość gość
Tez znam pewną Martynę i faktycznie coś w tym jest że wpadna z niej istota i charakter trudny. Nadia- śliczne imię :)

Gość gość
Martyna- tak wiejskość mi się kojarzy :) tak jak Mariola Nadia- ruskie :( no szału nie ma!

Gość gość
Martyna- niemieckie, ciężkie, bez wdzięku i polotu, jak Helga niemalże! Jeszcze dla dziecka jakoś może ujdzie, ale dorosła kobieta, nap oważym stanowisku i takie imię- zupełnie mi to nie pasuje! Imię nadaje się na całe życie wiec trzeba jednak lepiej przwmyśleć tę decyzję! Moja koleżanka rok temu urodziła bliźniaki i ma Elunię i Jacusia :) Fajne imiona zarówno teraz dla maluchów jak i dla dorosłych! A co najważniejsze nie takie mega oklepane i wymyślne, wręcz przekombinowane jak to teraz niektórzy nadają.

Gość gość
Gdybym mogła wybrać pomiędzy tymi dwoma imionami dla dziecka wybrałabym Nadia. Martyna mi się wyjątkowo nie podoba- dziecinne jak ktoś już wspomniał i hm... prowincjonalne. 100 razy bardziej Marta mi się podoba! Martyna- jest brzydkie!

Gość gość
Zdecydowanie nie Martyna- zupełnie nie podoba mi się to imię. Nadia hm... Jak mam wybierać z tych dwóch- wybieram Nadię :)

Gość gość
Nadia nie podoba mi się. Do Martyny mam awersję :( Już kilka osób pisało o ciężkim charakterze Martyn i ja to potwierdzam- wyjątkowo trudne osoby- wygląda na to że to reguła :)

Gość gość
Zamiast Martyny proponuję Marta, a zamiast Nadia proponuję Natalia. A ogólnie nie lepiej jakoś po polsku- Ania, Ewa, Kasia, Zosia, Karolina?

Gość gość
popieram martyna- ciezki charakterek. mam corke 7 latke martynke. ale nie wyobrazam sobie innego imienia dla niej.

Gość gość
Martyna śliczne.

Gość gość
Ja również potwierdzam że Martyna to ciężki charakter- przez to ciężko jej nawiązać bliskie i długotrwałe relacje więc odradzam to imię. Nadia- ładnie :)

Gość gość
Martyna odpada- nie podoba mi się! Nadia ładne imię :) Ale Alicja bardziej mi się podoba!

Gość gość
Właśnie rodzi się moda na Laury i Klary. Może warto być pierwszą zanim wysypią się te imiona? Piękne zresztą:)

Gość gość
Alicja też mi się podoba, tylko te zdrobnienia słabe są. Jedna znajoma na maleństwo mówi Alutka, w rodzinie mam Felkę:p, a Ala też brzmi mdło.