Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poradzcie mi, najgorsze swieta w moim zyciu

Polecane posty

Gość gość

Pierwsze swieta ktore spedzam samotnie ..bez swojego TZ , rodziny ,znajomych...nie bylo by tak tragicznie gdybym w wigilie nie spotkala sie ze.swoim bylym po roku przerwy...spedzilismy niesamowite 5h ,razem caly poranek i wspolny obiad u mnie, na mieszkaniu...calowalismy sie i przytulalismy sie... mimio tego ze to on zerwal bo jego uczucie sie wypalilo, to zachowywalismy sie jakby nigdy nic sie nie stalo,strasznie nas do siebie ciagnie, o maly wlos nie skonczylo sie to w lozku..smialismy sie i plakalismy .. ...problem jest w tym ze ja go kocham nad zycie ,mimo tego ze przez ten caly rok umieralam z bolu i tesknoty a on...wlasnie...-nie wie co do mnie czuje, nie wie czego chce od zycia ,wie ze czuje do mnie cos wiecej niz przyjazn, ale nie wie co to... rozstalismy sie w pogodnej atmosferze,jakbysmy mieli jutro tak jak zwykle zjesc obiad. .. niestety zarowno on i ja wiemy ze robilismy glupote..ja to odebralam jako nadzieje?a on ?wlasnie nie wiem.mowil ze bylo cudownie,zadzwonil na drugi dzien ze teskni za wspolnymi nocami i mu mnie brakuje, ze kiedys moze dojrzeje to tego by na mnie zasluzyc... i kontakt zakonczylismy... on wyjezdza z kraju na pol roku. Poradzcie mi -jak mam sie zachowywac, co to mialo wszystko znaczyc.okropne swieta !

Pewnie , ze okropne (Święta). Przez niego. Facet cię wkręca równo, a ty przez rok powinnaś się wyleczyć z manipulanta i zimnego drania. Autorko, pytasz, co to znaczy. NIC nie znaczy. Nic a nic. To przykre, ale obudź się z tych mrzonek i fantazji. Na oslodę wcisnął Ci bajer, ze on nie wie, co czuje, ze nie zasluguje na Ciebie, ze może kiedyś, bla, bla, bla...Oklepane gadki zimnego drania, który się nie chce wiązac z nikim. Mam nadzieję, ze z tej "lekcji" wyciagniesz wnioski.

Gość gość
złap się za Rooozaanieeec