Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochuje sie bardzo rzadko, ale zbyt mocno...

Polecane posty

Gość gość

nie wiem, jako mozna zmieniac facetow jak rekawiczki... ja jestem typem, ktoremu bardzo malo facetow odpowiada... zakochuje sie w nich na zaboj. nie zawsze ja im odpowiadam :( smutno mi.

Gość gość
ja mam identycznie, jak sobie z tym radzisz? bo ja chyba potrzebuje porady jak zyc, swieta mnie rozwalily emocjonalnie na lopatki

Gość gość
nie przejmuj sie w koncu trafisz na swojego

Gość gość
Nie radze sobie :( roz******la mnie to psychicznie. Nie chce juz mu sie narzucac, znalazl sobie dziewczyne i mnie ma dosyc, zbyt mocno go kocham, nie umiem udawac niedostepnej ksiezniczki zeby facet byl zafascynowany.

Gość gość
no, nie narzucaj sie, bo bedzie jeszcze gorzej, tez kocham bez wzajemnosci, takze wszystko rozumiem

Gość gość
nie moge byc z zadnym innym od roku :( nie wiem kiedy mi to przejdzie. to jest po prostu dobijajace - mozna probowac z kims innym, ale przy nim nie czujesz tego czegos :( dobija mnie to,ze chce tylko tego chlopaka, ktory mnie nie chce :(

Gość gość
Udawanie ksiezniczki niedostepnej tez nie pomoze.. Moze na poczatek a potem trzeba plynnie z tej roli wyjsc acz to zadna gwarancja. Na uczucia nie ma metody.