Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calajaa27

Zagraniczne imię dla córeczki

Polecane posty

Gość calajaa27

Temat to jak każdy inny od tych z imionami. Od razu mówię że mieszkam w UK a w przyszłości chcemy się przeprowadzić do USA. Córeczka przyjdzie na świat w lutym. Co prawda mamy kilka imion wybranych, ale szczerze mówiąc trudno nam się zdecydować, a chcemy by corka miała ladne, nie oklepane imię. Wybralismy takie: Grace, Hope, Mackenzie, Kennedy, Julienne. Nie mam pojęcia jak te imiona są akceptowane w Stanach więc zrwracam się do was prosząc o radę. To tyczy się mamuś w Stanach jak i tych w Anglii. Bedziemy też odwiedzac Polskę, wiec chcemy by imię było proste do wypowiedzenia.

Gość gość
Hope fajne

Gość gość
Nie wiem jak kazde z tych imion jest akceptowane w USA ale mam koleżankę ktora mieszkala wiele lat w Stanach. Mowila ze znajomi nazywali dzieci imionami typu Vanessa i rodzina z Polski miala problemy z pisownią i wymową.na twoim miejscu szukałabym imienia międzynarodowego z odpowiednikami w kazdym języku. Zreszta swojemu dziecku tez takie nadałam. Teraz mieszkam w Pl ale nigdy nie wiadomo gdzie moje dziecko będzie chciało mieszkać.

Gość calajaa27
Też o tym pomyślałam. Teraz stawiam na Emme, Mie ewentualnie Sierre. Mężowi bardzo podoba sie Scarlett i Lauren, ale w Pl będzie problem z pisownia i wymowa. Zaś Emma tu gdzie mieszkam jest bardzo popularne. Ostatnio do głowy wpadło mi imię Gabriella. Sliczne, ale trzeba będzie sie zastanowic