Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karakataka

Co jest

Polecane posty

Gość Karakataka

Witam, mam dziwny problem. Wiem ze uznacie ze jestem dziwna z tym pytaniem ale chce wiedziec. A mianowicie. Nigdy w zyciu nie bolaly mnie piersi przed okresem a od tego roku mi sie zaczelo. 10 grudnia tak mnie wlasnie za zaczely bolec. 13 grudnia wspolzylam z narzeczonym bez zabezpieczen no i 14tez. Pietnastego grudnia w pracy zauwazylam ze wylatuje ze mnie dosc duzo wydzieliny a nastepnego dostalam okres. Z tym ze trwalo to tylko 3 dni. Wiem ze dni przed okresem sa nieplodne, jednak w pierwsze swieto zaczely mnie meczyc nudnosci. Fakt wypilam wino z bratowa ale nigdy mi sie tak nie dzialo tym bardziej ze caly dzien. Zaznaczam ze nie przejadlam sie tez w swieta, a jak robilam wczoraj obiad to uwazalaze wszystko smierdzi nawet ogorek kiszony ktory uwielbiam. Dzis jak wracalam z kina z facetem to myslalam ze wyjde z autobusu tak mnie coflo. Wiem ze tu tez rbi psychika tym bardziej ze chce. Ale czy jest to jednak ?

Gość Karakataka
Dajcie znać Proszę

Gość gość
Chyba trochę za wcześnie na mdłości i zapachy... No ale każda ciąża jest inna. Poczekaj do następnej miesiączki albo zrób krew bo test tak wcześniej ciąży nie wykryje

Gość gość
Jeśli podejrzewasz ciążę zrób test. Nikt Ci tutaj nie powie czy to ciąża. Zdarzają sie różne sytuacje .

Gość Karakataka
Wiem ze za wczas i se robie nadzieje zludna:/ale poprostu tak bardzo chce. Z tym ze to przed okresem wiec to chyba niemozliwe. Mam tez niedoczynnosc tarczycy od urodzenia i biore tabletki hormonalne, moj cykl trwa regularnie co 28 dni. Fiksuje wirm