Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Podszywaczu, dlaczego piszesz po różnych tematach moim nickiem?

Polecane posty

Nawet nie prowokujesz, tylko wyrazasz jakieś swoje opinie: np. "Nie, nie wyrzucam ubrań bo mi zwyczajnie szkoda, ba, nawet u mnie jest wskazanie, kiedy ubrania są takie przetarte.. " "Źle mi się kojarzy. Była kiedyś w szkole taka Dagmara, robiła się na sucz a teraz w ogole kicz i krzyk. " "Trochę lalusiowaty, pewnie ciasteczko dla dzisiejszej zdegenerowanej młodzieży płci żeńskiej." Masz nie po kolei w głowie? Chcesz być mną, czy chcesz żeby inni wierzyli że twoje opinie są moimi? O co ci chodzi?

Czuje się, jakby jakiś psychol sie do mnie przyczepił. To, że masz czas i chęci na pisanie na forum udawanych "moich" opinii dziwnie o tobie świadczy, kto normalny robiłby coś takiego?

Przepraszam bardzo, ale za przeproszeniem Pani ma jakieś urojenia? Ja nie jestem żadnym jak to Pani ujęła "podszywaczem". Nie potrzebuję innych do swojego życia internetowego. Proszę ode mnie odstąpić, ponieważ Pani pisze w każdym moim temacie i nie tylko. Mam nadzieje, że to było ostatnie ostrzeżenie.

Faktem jest, że zalogowałam się jakieś 15 minut temu, więc nie oznacza to, że siedzę na forum bo "nie mam nic innego do roboty" Proszę się nie wtrącać co robię w czasie wolnym, a co powinnam robić. Widzę, że to Pani ma obsesję na moim punkcie ponieważ Pani regularnie wyszukuje wszystkie moje odpowiedzi i je cytuje oraz niemile komentuje.

to znajdź sobie inny nick, bo wprowadzasz w innych błąd, napiszesz cos głupiego i potem ktos pomysli, że to moja opinia.Nie mówiąc już o tym, że pewnie nawet nie wiesz kim jest varg vikernes, którego bezmyślnie skopiowałes, na avatar, skoro nie słuchasz black metalu, to po co to zrobiłeś?

Gość gość
masz cichego wielbiciela kaska :D

Gość gość
Fajnie tak gadać z samym sobą? rozdwojenie jaźni?

"masz cichego wielbiciela kaska" chyba raczej psychola-stalkera. to już nie jest normalny podszyw, on wchodzi na różne tematy, i pisze swoje opinie, tylko pod moim nickiem. I potem jakies idiotki bedą myslały że to moje opinie :-o rece opadają

Gość gość
podszyw, barlos nie potrolujesz tu

Gość gość
przestan pic

Gość gość
Droga Katarzyno, nie wszystko kręci sie w okol twojej skromnej osoby. Nie jesteś gwiazda na tym forum. Ale niesamowicie wkurzasz zakladaniem nowych tematów. Twoim "podszywaczu". Widzę, ze masz wielki problem ze sobą. Radzę znaleźć dobrego terapeute a nam, ludziom na forum, dać spokój od twojej osoby. Dziekuje

Gość gość
Tu tez zdarzaja sie goscie z psychiatryka?Ja tez na przepustce,ale z sanatorium.Lecze nerwy od wirtualnych znajomosci.Juz nikogo nie chce poznawac i nikomu nie bede obijal geby.Milego ..A,Wy co,chceta sie bic?Ja wymiekam.Dobranoc.

a gdyby ktoś założył idealną kopie twoje profilu na facebooku, za pomocą którego podszywałby sie za ciebie i pisał jakies bzdury, to też bys sie nie przejmowała, bo nie jesteś "gwiazdą" a kto sie czymś takim przejmuje ma ze sobą problem?

no ale wszystko co fajne, jest długie. Chciałam sie nazwać "PorwanaObłedem1994" od utworu Kata, ale gimbusek psychol i tak pewnie by znalazł tysiąc mozliwych podszywów, więc przez debili musze rezygnowac z fajnych nicków.

Gość wywal di
:D Gratulacje dla PRAWDZIWEJ KAŚKI :classic_cool: dodam, że tej, która ma ZERO w nicku, bo tylko ona jest prawdziwa dobra robota :classic_cool:

nie wiem po co napisałes ten post wyżej, jesli bawi cie humor podszywacza, to gratuluje poziomu, a "prawdziwa kaśka" niech sie wypowie na temat Burzum skoro już skopiował ode mnie gimbusek avatar :) Nie zna sie? ojej :(

Gość gość
A ja gratuluję, Tobie, droga Kasiu zupełnego braku dystansu. To jest tylko forum, nawet nie jest to forum metalowe, tylko takie zwykłe, gdzie ludzie niemetalowi siedzą, a ty się przejmujesz, że ktoś się zabawia twoim nickiem, jakbyś straciła dziewictwo z techonfanem.

Gość gość
Wpadlem sobie,bo tu koledujacych slyszalem.Moze,by tak Wsrod nocnej ciszy?Co?Ja moge murmurando ..

Gość gość
Ja wiek gimbusowy mam dawno za soba.Nie moge spac i sobie klikam.Przy okazji mozemy pokoledowac.Zapraszam.